Bursa'ya A2 ile hazırlanıyorlar

Antalyaspor, A2 takımı ile 25'er dakikalık hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmanın tek golünü A takımdan Zeki Yıldırım attı.

29 Ağustos 2013 Perşembe 12:57
Bursa'ya A2 ile hazırlanıyorlar
Medical Park Antalyaspor, yarın akşam (Cumartesi) oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını A2 takımıyla yaptığı maçla sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan ve bir grup taraftarın da izlediği karşılaşma 25'er dakikalık iki devre halinde oynandı. Karşılaşmayı Antalyaspor, Zeki Yıldırım'ın attığı golle 1-0 kazandı.

Teknik heyet, A2 takımında oynayan Ahmet, Fikret ve Bartu'yu yakın takibe aldı. Teknik Direktör Samet Aybaba, 3 genç oyuncunun da antrenmanlara alınması için talimat verdi. Antalyaspor akşam yapacağı antrenmandan sonra tesislerde kampa girecek ve maç saatini bekleyecek. Antalyaspor, Bursaspor maçına, Gaziantep maç kadrosundan ayrı olarak küçük bir değişiklikle çıkacak.

Son Güncelleme: 29.08.2013 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.