Başpehlivan Orhan Okulu

Antalya'nın Kemer ilçesinde belediye tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen Altın Nar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nhin başpehlivanı, finalde Mehmet Yeşil Yeşil'i yenen Orhan Okulu oldu.

16 Eylül 2013 Pazartesi 12:04
Başpehlivan Orhan Okulu
Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde düzenlenen güreşlerde 37 başpehlivan olmak üzere toplam 332 pehlivan mücadele etti. Kıyasıya mücadele eden pehlivanlar, 33 derece sıcak havada zor anlar yaşadı.

YILIN AĞASI MİNTA
Güreş ağalığını, geçen yılın ağası işadamı Savaş Minta 130 bin TL ile yeniden kazandı. Başaltı kategorisinde Kemerli güreşçi İsmail Erkal birinci oldu. Müsabakalarda en çok ilgiyi başpehlivan güreşleri çekti. Başpehlivanlık yarı final müsabakalarında Orhan Okulu ile Şaban Yılmaz karşılaştı. Yılmaz'ı yenen Okulu, finale adını yazdırdı.

Mehmet Yeşil Yeşil ise Salih Dorum'u yenerek, başpehlivanlık için finale kaldı. Hakem Ahmet Karsavuran'ın yönettiği başpehlivanlık final karşılaşmasında rakibi Mehmet Yeşil Yeşil'i deviren Orhan Okulu, 10'uncu Altın Nar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı oldu. Müsabakalarda dereceye giren pehlivanlara madalya ve kupaları, protokol tarafından verildi. 

Son Güncelleme: 16.09.2013 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.