Başkan Ümit Uysal'dan güreş eğitimine davet

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, açtıkları yaz spor okullarında güreş eğitimi de verdiklerini belirterek, çocuklara güreş kurslarına katılma çağrısı yaptı.

23 Haziran 2016 Perşembe 13:47
Başkan Ümit Uysal'dan güreş eğitimine davet
 Muratpaşa Belediyesi ücretsiz yaz spor okulları, 4-15 yaş grubu çocuklar ve yetişkinleri sporla buluşturmayı sürdürüyor. Yaz spor okulları kapsamında, Kızıltoprak Mahallesi'nde hizmete açtığı Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi ve Spor Salonu'nda güreş eğitimi veriliyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; güreşsever gençleri, pazartesi-çarşamba ve cuma günleri 10.00- 12.00 saatleri arasında, uzman antrenörler gözetiminde verilen güreş eğitimine katılmaya davet etti. 



OLİMPİYAT RUHU 



"Güreş, yağlı güreş; bize has özelliklere ve ritüellere sahip, son derece otantik, bir anlamda; Anadolu insanının, dünya kültür mirasına hediyesi olan çok önemli spor branşıdır" diyen Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Ancak olimpiyat ruhunu da hiçbir şekilde kaybetmemeliyiz. Olimpiyatlarda derece yapacak minder güreşçileri yetiştirmemiz gerekiyor. Olimpiyatlarda müsabaka yapmak demek, dünya spor tarihine geçmek demektir" dedi.



"GÜREŞİ EN ÇOK SEVEN HALK"



Başkan Ümit Uysal, "Ata sporumuz güreşte, kış mevsiminde minderde, yaz mevsiminde de çayırda olabilmeliyiz. Bütün dünyada, güreş sporunu en çok seven halk biziz. Bunun bir sonucu olmalı. Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi ve Spor Salonu'nda yaz spor okulumuz kapsamında güreş eğitimi verilmeye başlandı. Ata sporumu seven tüm insanlarımızı, çocuklarımızı güreş kursumuza kaydolmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.06.2016 13:48
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.