Başkan Gencer: Samimi olalım

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, göreve geldikleri 14 Haziran'dan itibaren kulübü, gerek transferlerle gerekse altyapısıyla Türkiye'nin örnek kulüplerinden biri haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

29 Ağustos 2013 Perşembe 15:43
Başkan Gencer: Samimi olalım
Gelirleri artırıcı bir çok projeye start verdiklerini belirten Gencer, önümüzdeki günlerde yeni projeler açıklayacaklarını bildirdi. Kentteki önemli restoranların personeline takım forması giydirdiğini kaydeden Gencer, bunu diğer işyerlerinin izlemeye başladığını kaydetti.

KOMBİNEDE REKOR

Toplu ulaşım esnafının da pazartesi günleri Antalyaspor forması giymesi konusunda görüşmelerde bulunduklarını anlatan Gültekin Gencer, anlaşma aşamasında olduklarını söyledi. 'Antalyaspor ruhu' oluşturulması konusunda epey mesafe aldıklarını belirten Başkan Gencer, alınacak daha çok yol olduğunu ifade etti. Takımın maçlarını 8 bin kişilik stadda oynadığına dikkati çeken Gültekin Gencer, "7 bin kombine bastırdık. Şu an 6 bin 500 bitti. Bu da tarihimizdeki rekordur" dedi.

ATSO HAYAL KIRIKLIĞI

Bazı sivil toplum kuruluşlarının ve büyük şirketlerin kombine alımı ve Antalyaspor'a destek konusunda samimi davranmadığından yakınan Gencer, "Salı günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın meclis toplantısına davetliydik. Arkadaşlarımız gitti. Ne yönetim kurulu başkanı, ne de meclis başkanı dahil tek bir üye bile bir kombine almadı. Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayanlar, iş icraata gelince ortada yoklar. Herkes samimi olmalı. Antalyaspor, bizim değil, Antalya'nın takımı" diye konuştu.

İKİ FİRMADAN DESTEK

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasına giren Antalyalı firmalarla görüştüklerini ve 100'er bin euro'luk reklam desteği istediklerini kaydeden Gencer, şöyle dedi: "Şu ana kadar sadece Adopen ve AGT'den destek aldık. Diğer şirketlerden ses çıkmadı. Aynı şekilde sanayici ve işadamları derneklerine de çağrıda bulunduk. 3 derneğimiz destek verdi. Antalyalılar ve kamuoyu, bu kentin takımı olan Antalyaspor'u ne kadar çok bağrına basarsa, bizim de yönetim olarak işimiz o kadar kolay olur."

DEFANSIMIZ SAĞLAM

Şu anda ligde mağlubiyeti olmayan 3 takımdan birinin Antalyaspor olduğunu belirten Başkan Gültekin Gencer, "Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, 3- 4 haftaya kadar takımın da oturacağını söylüyor. İyi bir çıkış yapmayı planlıyoruz. Galibiyetimiz yok fakat mağlubiyet de almadık. Defansı en sağlam takımız" dedi. Antalyaspor'un çok iyi yerlere geleceğine yürekten inandıklarını belirten Başkan Gencer, Antalya'da yaşayan herkesi takıma destek olmaya çağırdı.

Son Güncelleme: 29.08.2013 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.