Antrenörden büyük başarı

Polonya'nın Krynica-Zdroj kentinde düzenlenen 29. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda Antalyalı atletizm antrenörü Ahmet Arslan, büyük başarıya imza attı.

11 Eylül 2013 Çarşamba 13:46
Antrenörden büyük başarı
Şampiyonada toplam 17 sporcu, ülkemizi başarıyla temsil etti. Yarışmaya 40 ülkeden toplam 360 sporcu katıldı. Milli takımımız takım düzeyinde şampiyonayı 3'üncü sırada bitirdi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atletizm antrenörü olarak görev yapan ve aynı zamanda Gazipaşa Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün lisanslı sporcusu olan Ahmet Arslan, bu koşuyu 8'inci sırada bitirdi. Şampiyona sonrası konuşan başarılı antrenör, "Bu şampiyonada ferdi olarak Dünya 8'inciliğini elde ettim" dedi.

2014 Dünya Şampiyonası'nda tek hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu kaydeden Arslan, "Yeni hedeflerin peşinden koşarken ilimize ve ülkemize birçok genç sporcuyu kazandırmak için özveriyle çalışan, müsabakaya hazırlık sürecinde her alanda bize en iyi katkı ve desteği sağlayan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Burhanettin Hacıcaferoğlu'na çok teşekür ediyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 11.09.2013 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.