Antalyaspor'a 'sağlam ziyaretçi'

Medical Park Antalyaspor idmanını polis bastı!

23 Ağustos 2013 Cuma 12:09
Antalyaspor'a 'sağlam ziyaretçi'
Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacak olan Medical Park Antalyaspor'un dün evinde yaptığı son çalışmayı, Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve şube müdürleri de izledi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde yapılan idman, düz koşu ve ardından dar alanda kısa pas çalışması ile sürdü. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanın diğer bölümlerindeyse taktik ağırlıklı idman çalışıldı.

MÜDÜRE FORMA HEDİYE EDİLDİ
Sakat olan Emre Güngör, Diarra ve Vedersoon takımla birlikte çalışırken, Deniz Barış fizyoterapist eşliğinde egzersiz yaptı. Takımın idmanına elinde 2 tepsi baklava ile gelen İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve beraberindekiler, yeni sezonda Antalyaspor'a başarılar diledi. Ziyaret sırasında Teknik Direktör Samet Aybaba ve takım kaptanı Uğur İnceman ile ayak üstü sohbet eden Sağlam, ardından tüm takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Emniyet Müdürü'ne üzerinde ismi yazılı forma hediye etti. 




Son Güncelleme: 24.08.2013 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.