Antalyaspor teknik direktörü Morais:"Tek düşüncemliz kazanmak"

ANTALYASPOR teknik direktörü Jose Morais, "Kasımpaşa, iyi bir takım, güçlü kadroları var ama biz deplasmanda kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

02 Mart 2016 Çarşamba 12:47
Antalyaspor teknik direktörü Morais:
Antalyaspor, pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Antrenmandan önce Jose Morais ile takım kaptanı Samuel Eto'o futbolcularla toplantı yaptı. Eto'o ile Morais, futbolculara Kasımpaşa maçının önemini vurgulayarak maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.



"İSTANBULA KARAYOLUYLA GİDECEĞİM" 



Antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından futbolcular, istasyon ve taktik çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Mbilla takımdan ayrı koştu. Beyin kanaması geçirdikten sonra güneşten korunmak için antrenmanda şapka kullandığı gözlenen Portekizli teknik direktör Morais, doktorlarının 2 hafta daha uçağa binmemesini belirtmesi nedeniyle Kasımpaşa deplasmanında İstanbul'a karayoluyla gideceğini söyledi.



"KAZANMAK İSTİYORUZ"



İklim ve rakım farklılığı nedeniyle doktorlarının tavsiyesiyle Sivas'a gidemediğini belirten Morais, aynı iklime sahip İstanbul'a giderek Kasımpaşa maçında takımının başında yer alacağını dile getirdi. Takımının her geçen gün daha iyi performans gösterdiğini kaydeden Morais, "Sezon bittiği zaman hedeflerimiz açısından en üst noktaya geleceğimizi düşünüyoruz. Kasımpaşa müsabakasını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İyi bir maç olacak" diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.03.2016 12:53
Anahtar Kelimeler:
Antalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.