Antalyaspor hücum çalıştı

ANTALYASPOR, Portekizli Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını, yaptığı hücum ağırlıklı antrenmanla sürdürdü.

03 Eylül 2016 Cumartesi 10:36
Antalyaspor hücum çalıştı
 Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Antalyaspor ile Atiker Konyaspor, Antalya Stadı'nda karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım, Hasan Subaşı Tesisleri'nde maçın hazırlıklarına devam etti. Portekizli Teknik Direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmana, kırmızı beyazlılar koşu ile başladı. Daha sonra istasyon çalışması yapan futbolcular taktik maç yaptı. Teknik Direktör Morais'in futbolcularını sık sık uyardığı antrenman, küçük sahada çift kale maçla sona erdi. Danilo, fizyoterapistle takımdan ayrı koşu yaptı. Morais'un, futbolcularına hücum çalıştırdığı antrenmanda Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o ile takım arkadaşlarının neşeli olduğu gözlendi.

Son Güncelleme: 03.09.2016 10:36
Anahtar Kelimeler:
Antalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.