Antalyaspor, Eto'o ve Gencer ile yılın en iyilerine aday

ANTALYASPOR, Türkiye Spor Adamları Ödülleri'nde yılın takımı, Gültekin Gencer yılın kulüp başkanı, Samuel Eto'o da yılın transferi olmak üzere 3 kategoride yer aldı.

20 Ekim 2015 Salı 13:09
Antalyaspor, Eto'o ve Gencer ile yılın en iyilerine aday
Spor Türkiye Medya tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Türkiye Spor Adamları Ödülleri'nde Antalyaspor üç kategoride aday gösterildi. Yılın futbol takımında Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Torku Konyaspor ile aday gösterilen Antalyaspor, yılın kulüp başkanı kategorisinde Gültekin Gencer ile yılın transferinde ise Samuel Eto'o ile yer aldı. Yılın kulüp başkanı kategorisinde Gültekin Gencer, Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Odman ve Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile mücadele edecek. Yılın transferi kategorisinde Samuel Eto'o'nun yanı sıra adaylar arasında Fenerbahçe'den Nani ile Robin Van Persie, Galatasaray'dan Podolski, Beşiktaş'tan Mario Gomez yer aldı.


'Sporda Barış ve Dostluk' ilkesiyle düzenlenen etkinlik kapsamında 30 Kasım'a kadar halk oylaması yapılacak. 21 Aralık'ta da İstanbul'da yapılacak törenle ödüller sahiplerine verilecek.

Son Güncelleme: 20.10.2015 19:05
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporGencerEtoo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.