Antalyaspor'da Galatasaray hazırlığı

SPOR Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 25. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

05 Mart 2019 Salı 16:57
Antalyaspor'da Galatasaray hazırlığı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor, 11 Mart Pazartesi saat 20.00'da deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Antalyaspor'da haftanın ikinci antrenmanı Teknik Direktör Bülent Korkmaz eşliğinde koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Kuvvet-dayanıklılık çalışmaları yapan futbolcular, yaklaşık 1 saat süreyle sırayla farklı istasyonlarda çalışma yaptı. Kaleciler, kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu gözetiminde çalıştı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenman, yarım sahada 3 takım halinde oynanan turnuva maçı ile sona erdi. Turnuva maçını, yeşil yelekli takım kazandı.

Anahtar Kelimeler:
Antalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.