Antalyaspor Başkanı Gencer: 3 puan alacağımıza inanıyoruz

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Önümüzdeki iki maçı da yüzde 100 kazanacağız. Bursaspor maçında 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Buna en büyük katkı koyacak olan seyircidir" dedi.

10 Mart 2016 Perşembe 12:29
Antalyaspor Başkanı Gencer: 3 puan alacağımıza inanıyoruz

 Spor toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, pazartesi günü sahasında onayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi teknik direktör Jose Morais ile takım kaptanı Eto'o, futbolcularla sahada kısa bir toplantı yaptı. Antrenmanda futbolcular koşu ile mini kale maç oynadı. Antrenmanı kulüp başkanı Gültekin Gencer de izledi.

'GELECEK YILIN PROGRAMINI YAPACAĞIZ'

Başkan Gencer, Bursaspor'un ligin ilk devresinde yendiklerini hatırlattı. İlk yarıdaki maçın skoruna aldanmadan Antalyasporlu futbolcuların maça odaklanması gerektiğine dikkati çeken Gencer, "Bu saatten sonra hiçbir şeyin şakası yok. Onlar bizden daha rahat. Biz rahat günler geçirmek istiyoruz. 10 maç kaldı. Önümüzdeki iki maçın neticesine göre önümüzdeki yılın planlamasını yapacağımız" diye konuştu.

YÜZDE YÜZ KAZANACAĞIZ

Ligde oynayacakları ilk iki maçı da kazanmak istediklerini vurgulayan Gencer, "Önümüzdeki iki maçı da yüzde 100 kazanacağız. Bursaspor maçında üç puan alacağımıza inanıyoruz. Buna en büyük katkı koyacak olan seyircidir. Milli maç öncesi tüm Antalya'yı stadı doldurmaya davet ediyorum. Onlar stadı doldurursa üç puan daha rahat gelecektir" dedi. Gencer, İnkoom ve Danilo'ya gereksiz kart gördükleri gerekçesiyle ceza verileceğini dile getirdi.

'KULÜBE İCRA GELDİ' İDDİASI

Kulübe icra geldiği yönündeki iddialar hakkında Gencer, şöyle konuştu:

"İcra gibi bir durum söz konusu değil. Tebligat ile ilgili konu var. Tebligatı yapmaya gelen memuru güvenlik görevlisinin içeri almaması nedeniyle sorun yaşandı. Herhangi bir işlem yapılmadı. İcra yok. Bunlar olabilir. Karşı dava açtığımız konular da olabilir. Normal, ticaret içerisinde olağan şeyler, ilk defa yaşanmış bir şey değil."

Son Güncelleme: 10.03.2016 12:33
Anahtar Kelimeler:
Antalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.