Antalyaspor 2 sporcusunu kiraya veriyor

Medical Park Antalyaspor, kadroda forma şansı bulamayan 2 sporcusunu kiraya veriyor.

28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:10
Antalyaspor 2 sporcusunu kiraya veriyor
Başkan Gültekin Gencer, PTT 1'nci Lig ekiplerinden Fethiyespor'un, kaleci Sammy Ndjock'a, Konyaspor'un da Ergün Teber'e talip olduğunu açıkladı. Fethiyespor kulübüyle karşılıklı dayanışma içinde olduklarını, bu nedenle ücret talep etmediklerini belirten Gencer, “Bölgemizin en seçkin kulüplerinden biri olan Fethiyespor ile futbolcu alış verişinde köprü oluşturmaktayız. Oyuncumuzun kulübede oturması yerine sezonu oynayarak geçirmesinden yanayız. Bu yüzden zaten yabancı oyuncu uygulaması nedeniyle Sammy'den yararlanamıyorduk" dedi.

KONYA KİRALIK İSTİYOR

Başkan Gencer, kalite ve yeteneğinden asla şüphe duymadığı bir diğer oyuncu Ergün Teber'in de kadroya girememesi nedeniyle Knoyaspor'dan gelen isteği değerlendirmeye aldıklarını vurguladı ve şunları söyledi: “Ergün Teber bize geçen sezon çok katkı sağladı. Ne var ki bu yılki kadroda yer bulamadı. Konyaspor'dan gelen teklifi oyuncumuzla görüşerek değerlendireceğiz. Böylece hem sporcunun sezonu oynayarak tamamlamasını hem de kulübün maddi menfaatlerini öne çıkartan bir politika izledik. Biz Antalyaspor'a hizmet etmiş, emeği geçmiş oyuncularımızı mağdur etmemek ve onların çıkarlarını korumak istiyoruz."

Son Güncelleme: 28.08.2013 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.