Alanyaspor yönetiminden ziyaret turu

MULTİGROUP Alanyaspor yönetimi, Multigroup Başkanı Atila Günkaya, Alanya Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aydın Çolak ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erkan Özkaya'yı ziyaret etti.

10 Mart 2016 Perşembe 12:23
Alanyaspor yönetiminden ziyaret turu

 Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Mehmet Uslu ve Enver Vural ilk olarak isim sponsoru Multigroup'un Yönetim Kurulu Başkanı Atila Günkaya'yı ziyaret etti. Günkaya, turuncu yeşillilere cumartesi günü deplasmanda oynanacak Samsunspor maçında başarılar diledi. Başkan Çavuşoğlu ziyaretin anısına üzerinde ismi yazan formayı Günkaya'ya hediye etti.

Turuncu yeşilliler daha sonra Alanya Adliyesi'ne geçerek 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aydın Çolak'ı, ardından 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erkan Özkaya'yı ziyaret etti. Başkan Çavuşoğlu burada da üzerlerinde isimleri yazan Multigroup Alanyaspor formalarını Çolak ve Özkaya'ya hediye etti.

Son Güncelleme: 10.03.2016 12:28
Anahtar Kelimeler:
Alanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.