Alanyaspor Kayseri yolcusu

Alanyaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

11 Şubat 2016 Perşembe 12:55
Alanyaspor Kayseri yolcusu
 MULTİGROUP Alanyaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleşen antrenmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale taktik maçı yaptı.



Turuncu yeşilli takım, karayoluyla Kayseri'ye gidecek. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, hedefe ulaşmak için tüm maçlara aynı ciddiyetle hazırlandıklarını söyledi. Deplasmanda oynadıkları maçlardan da iyi sonuçla dönmeleri gerektiğini ve hedefi yakalamak için bunun şart olduğunu vurgulayan Kalpar, "Kayseri Erciyesspor toparlanmış ve iyi bir takım. Alt sıralardan kurtulmak için mücadele ediyorlar. Maçın çok kolay geçmeyeceğini biliyoruz. Bunu da kolaylaştırmak için çok koşan, iyi mücadele eden bir takım anlayışına ihtiyacımız var. Bu anlamda oyuncularıma inanıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 11.02.2016 12:58
Anahtar Kelimeler:
Alanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.