AKSU'NUN ÇOCUKLARI KOCAELİ'NDE 

​04-05 Haziran  tarihlerinde Antalya 10 Bin kişilik spor salonunda yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası Antalya İl seçmelerine 13 sporcu ile katılan Aksu'nun çocuklarından 11 sporcu Kocaeli’ de yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası biletini aldı. 

08 Haziran 2022 Çarşamba 18:09
AKSU'NUN ÇOCUKLARI KOCAELİ'NDE 

10 sporcu ilk defa Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılarak bölgeyi temsil edecek.

İlk defa şampiyonaya katılacaklarını belirten Antrenör Esat Çelen, " Sporcularımızın çoğu yeni, 10 sporcumuz ilk defa Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılacak. Şuan onları büyük maçlara hazırlamak ve o atmosferin havasını koklayarak şampiyonanın tadını çıkarmalarını istiyorum. Güçlü rakipleriyle yorucu ve tempolu maçlar olacak. Çocuklarımızı kutluyorum, cesaret ve azimlerinin karşılığını bir gün alacaklarını biliyorum” dedi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in Aksu'nun Çocuklarına otobüs tahsis ettiğini kaydeden Çelen, Başkanımız bize uğurlu geldi. Sporcu gençlerimiz kendilerine çok teşekkür ediyorlar. 
​Maç sonrası ayrıca Aksu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı  Ali Yavuz sporcularımızla yemekte buluştuk. Kendisiyle ileriye dönük Aksu'nun Çocuklarıyla ilgili neler yapılabilirizi konuştuk. Gençler AKGİAD Başkanı Ali Yavuz Bey'e yemek sürprizi için teşekkür ettiler” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.