Aksu Belediye Spor Kulübü'nden Tekvando müjdesi

Aksu Belediye Spor Kulübü, bünyesinde bulunan 8 spor branşına tekvando sporunu da kattı.

08 Şubat 2024 Perşembe 15:16
Aksu Belediye Spor Kulübü'nden Tekvando müjdesi

Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, birçok dalda spor eğitimi verdiklerini Tekvando sporunu yapmak isteyen çocuk ve gençlere de kapılarını açtıklarını söyledi. 

Aktif spor yapan çok sayıda sporcularının olduğunu belirten Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, “Güreş, yağlı ve minder güreşi, judo, voleybol, kick boks, muay thai , Halk oyunları ve karate var. Aksu belediye spor kulübü olarak tekvando branşımızı açtık. Aktif spor yapan yaklaşık 30 tane sporcumuz var. Bugünden itibaren spor kulübü olarak lisanslarını çıkartıyoruz” dedi.

Gençlere kulüp olarak her zaman sahip çıktıklarını kaydeden Selvi, “Kulübümüze ve Aksu ilçemize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Tekvando da çocuklarımız sporlarını yapıyorlardı ama bir kulübü yoktu. Şu anda çocuklarımızı kulüp bünyesine aldık. Aksu Belediye Spor Kulübü altında müsabakalara katılacaklar. Aksu da yapılan spor salonumuz bitince gençlerimize de yer ayıracağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.