Ağa'ya kupalı teşekkür

Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyon komitesi üyeleri, geçen yılın güreş ağası Hasan Özden'e, ata sporuna yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

07 Eylül 2013 Cumartesi 12:20
Ağa'ya kupalı teşekkür
Ziyarete güreş komitesinden Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek, Hasan Şekerlisoy, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MASİAD Başkanı Turgay Akar ile Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Öz ve Osman Tümbül katıldı.

Törende Manavgat Belediyesi 1'inci Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Hasan Özden, kızı Esma ve oğlu Ziya Özden de yer aldı. Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, geçen yıl ilk kez düzenlenen yağlı güreşlere 100 bin TL'lik katkı yapan, bunun dışında yine yağlı güreşler vesilesiyle Emniyet Müdürlüğü ve Manavgat Meslek Yüksekokulu'na 30 bin TL'lik destek veren Hasan Özden'e Manavgat'a katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Güreş Ağası, turizmci İşadamı Hasan Özden, Manavgat için yapılan bütün iyi işlerde elini taşın altına koymaya devam edeceğini dile getirdi. Hasan Özden'e plaket ve kupa hediye eden güreş komitesi üyeleri, 29 Eylül'de yapılacak olan 2'nci Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne Özden'i de davet etti. 

Son Güncelleme: 07.09.2013 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.