671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ne Aksulu gençler damgasını vurdu

Antalya'nın Elmalı ilçesinde Recep Gürbüz Stadı'nda, gerçekleştirilen ve 'Türk'ün ilk er meydanı' olarak değerlendirilen güreşlerde, Aksu’nun genç güreşçileri madalyalarla döndü.

12 Eylül 2023 Salı 14:19
671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ne Aksulu gençler damgasını vurdu

Sağanak yağmur altında güreşlerin gerçekleştiğini belirten Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, “671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde sporcularımız canla başla mücadele verdiler. Yaklaşık 1200 güreşçinin katıldığı güreşlerden kupa ve madalyalarla döndük. Aksu Belediye spor kulübü olarak 3 madalya ve 3 kupayı ilçemize kazandırdık. Güreşçilerimiz; Erdoğan Alkan teşvik boyda, Faruk Çakır ayak boyda ve Ramazan Özen deste boyda başarılı oldu.  Güreşçilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Aksu güreşe hazır

Yılın en son güreşinin Aksu’da düzenleneceğini de kaydeden Selvi, “Güreş takviminin en son güreşini ilçemizde gerçekleştireceğimiz 8. Aksu Yağlı Pehlivan Güreşleriyle neticelendireceğiz. Büyük güne sporcularımız ve ülkenin dört bir yanından gelecek güreşçilerimiz hazır. Bu coşkuyu ve heyecanı birlikte yaşayacağız. Ve finali ilçemizde gerçekleştireceğiz inşallah. Tüm güreş severleri şimdiden 8 Ekim’de Aksu’ya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.09.2023 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.