38 derecede futbol çilesi

Alanya'nın Oba Stadı'ndaki yetersiz jeneratör sorunu nedeniyle turuncu yeşilliler bu sezon da maçlarını kavurucu sıcakta oynamak zorunda kalacak.

05 Eylül 2013 Perşembe 12:32
38 derecede futbol çilesi
UEFA standartlarına uygun denilerek inşa edilen 15 bin kişi kapasiteli ve aydınlatma sistemli Oba Stadı'nda jeneratör gücünün yetersiz olmasından dolayı gece maçı oynanamıyor. Ligde şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Alanyaspor, pazar günü Nazilli ile oynayacağı erken final niteliğindeki maça saat 16.00'da çıkacak. Meteorolojiye göre maç saatinde hava sıcaklığı 33, nem oranı ise yüzde 63, güneşte hissedilen sıcaklık ise 38 derece olacak.

FEDERASYON İZİN VERMİYOR
Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, Nazilli maçı için Futbol Federasyonu'na başvuru yapmadıklarını belirterek, "Başvursak da izin alamayız. Federasyon statlarda şehir şebekesiyle gece maçı oynatmıyor. Jeneratörle oynanması gerekiyor. Oba Stadı'nın jeneratörü ise 90 dakikalık maçı kaldırmıyor" dedi.

DAHA FAZLA SEYİRCİ GELİR
Alanyaspor'un 'Şimşekler' adlı taraftar grubunun lideri Fatih Aslan ise "Gece maçı oynanması taraftarlar için de iyi olur. Pazar günü de olsa taraftarların birçoğu çalışıyor. Çalışmayanlar da sıcak hava nedeniyle serin yerlere gitmeyi tercih edebiliyor. Gece maçı oynansa taraftar sayısı en az 3'e katlar" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 05.09.2013 13:02
Anahtar Kelimeler:
Alanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.