2 ustadan 2 yorum

İbrahim Dağaşan “Lige verilen arayı iyi değerlendireceğiz" derken, Anton Ferdinand “Çok basit goller yedik" ifadesini kullandı.

02 Eylül 2013 Pazartesi 13:19
2 ustadan 2 yorum
Antalyaspor'un evinde Bursaspor'a yenildiği karşılaşma sonrasında konuşan İbrahim Dağaşan ve Anton Ferdinand üzüntülerini dile getirirken, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi. İbrahim Dağaşan “Lige verilen arayı iyi değerlendireceğiz. Hatalar yaptık, rakibe çok boş alan bıraktık" derken, Anton Ferdinand “Çok basit goller yedik" ifadesini kullandı.

TOPARLANACAĞIZ
Bursaspor'u aldığı haklı galibiyet nedeniyle tebrik eden İbrahim Dağaşan, şöyle dedi: “Taraftarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz. Ancak lige verilen arada daha çok çalışıp telafi edeceğiz. Kısa sürede toparlanacağız." İngiliz futbolcu da maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını belirterek, “Çok basit goller yedik. Bunun sonucunda da sahadan yenilgiyle ayrılan taraf olduk" dedi. 

Son Güncelleme: 02.09.2013 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.