“Zorlukları ve tehditleri aşmanın yolu yeni hükümetle mümkün olacaktır”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ülke genelinde il ve ilçe başkanlıklarına bir genelge yayınladı. Yayınlanan genelge de Perinçek, Ülkenin son zamanlardan geçtiğini ve yaşadığı zorlukları tehditleri aşmanın yolunun yeni hükümetle mümkün olacağını söyledi.

04 Mart 2023 Cumartesi 12:27
“Zorlukları ve tehditleri aşmanın yolu yeni hükümetle mümkün olacaktır”

Antalya Aksu İlçe Başkanı Mustafa Ertem, Genel Başkanları Doğu Perinçek’in, Türkiye ittifak partilerine büyük bir çağrı yaptığını belirterek şunları söyledi: “Genel Başkanımız genel merkezden tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza yayımladığı genelge de şu ifadelere yer vermiştir. “Ülkemizin yaşadığı;  zorlukları, ekonomik sıkıntıları, dışardan gelen tehditleri ve Yunanistan'ın denizlerimiz üzerinde ki tehditlerini bertaraf etmek için birlikte Türkiye'yi yönetmeye yönelik seçimden önce bir hükümet mimarisinin kurulması gereklidir.”

Ertem, “Yayınlanan Genelge de Genel Başkanımız tarafından ayrıca şu konulara da değinilmiştir. Ocak Ayında Amerika Dışişleri Bakanlığının yarı resmi yayınladığı raporda Türkiye'de 2023 seçimlerinin 'Kan Banyosu' şeklinde geçeceğini yazmıştı. Ardından çeşitli yayın organları Türkiye’yi ve hükümeti hedef alan yayınlar yapıldı. Şubat ayında yaşadığımız depremde; hükümet yok, devlet yok, asker yok, propagandası ve tribünlerde ki 'Hükümet istifa' sloganları Türkiye'ye karşı tehditleri göstermektedir. Yeni bir sürece girilmiştir. Milletimiz de tehdidin Amerika ve İsrail'den geldiğini görmüştür. Zorlukları ve tehditleri aşmanın yolu yeni hükümet mimari ile mümkün olacaktır. Yeni bir sürece girilmiştir. 21 yıllık tecrübeyle bu süreç atlatılamaz. Bu süreçte seçimden önce Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti, MHP ve Vatan partisinin ortaklığında bir hükümet kurulabilir. Bu hükümet AK Partiyle onu destekleyenlerin kuracağı bir hükümet olmayacaktır. CHP ve İYİ Partinin vatansever kitleleri de seferber edilebilecektir. Bu seçim, Türkiye ile Amerikan emperyalizmi arasında bir seçimdir. Türkiye cephesinde seçmene bir iktidar projesi sunmaktadır” dedi.

“Amerika güçlü bir devlet milletimizin uyanık olması önemli”

Ertem, 6'lı masa dağıldı. Amerika şimdi ne yapacak sorusu tarihi önem arz etmektedir. Amerika’nın burada 6'lı masa planı bozuldu. Mecburen yeni strateji izlemek zorunda. Amerika, 2020 yılında bu yıl yapılacak seçimlere müdahil olacağını söylemişti. Raporlarda bu ifade edilmişti. Şimdi Türkiye’de kendi yönetebileceği bir hükümeti kurmak için ne yapacak sorusu önemli diye düşünüyorum. Dışardan mı tehdit edecek, yoksa içerden yeni uygulama mı gerçekleştirecek bunu okumak çok önemli.  Amerika güçlü bir devlet milletimizin uyanık olması gerekiyor. Milletimizi bilinçlendirmek en büyük görevimiz” diye belirtti.

Son Güncelleme: 04.03.2023 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.