Yine İsa Yıldırım Şov!

Belediye personelini acil toplantıya çağıran Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun ‘pankartlarla karşılanması’ için talimat verdi.

26 Eylül 2013 Perşembe 23:21
Yine İsa Yıldırım Şov!
Belediye personelini saat 21.00 sıralarında toplantıya çağıran Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, saat 23.00 sıralarında Antalya Havalimanı’na inmesi beklenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘pankartlarla karşılanması’ için talimat verdi. Belediye personeli de bu talimata uydu. Kılıçdaroğlu, havalimanında “Dürüst başkan istiyoruz, adayımız İsa Yıldırım”, “2B desteğiniz için Allah razı olsun, başkanımıza adaylığı verin de düşmanlar çatlasın” gibi pankartlarla karşılandı. Bu sırada Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’da havalimanında hazır bulundu.

Bir süredir CHP’den aday olmak için partiye üye olmaya çalışan Yıldırım’ın, bu ilk bombası değildi. Yıldırım, ilk olarak tekrardan MHP’ye geçmek istemiş, hatta MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Aksu’ya geldiği sırada ilçeyi ‘Hoş geldin Devlet Baba’ afişleriyle süsletmişti. Bununla da yetinmeyen Yıldırım, Bahçeli’nin miting yapacağı alana giderek MHP Aksu İlçe Teşkilatı binasına girmek istemişti. Ancak burada da MHP’liler tarafından tepkiyle karşılanan Yıldırım, ilçe binasına alınmamıştı.

Öte yandan Antalya İl Başkanlığı’na kesinlikle karşılama töreni yapılmaması için talimat veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, tüm bu uyarılara rağmen Aksu Belediye Başkanı Yıldırım’ın adeta gövde gösterisi yapar gibi karşılama girişiminde bulunmasına, ne tepki göstereceği de merakla bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya gidenler arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile İl Başkanı Devrim Kök de yer aldı.
 

Son Güncelleme: 30.09.2013 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.