Vatan Partisi “NATO’dan çıkalım” imza kampanyası düzenledi

Vatan Partisi Aksu İlçe teşkilatı “NATO’dan çıkalım” imza kampanyası düzenledi. Aksu Vatan Partisi ilçe binası karşısında bulunan üst geçit altına kurulan imza kampanyasına, gençler ilgi gösterdi. 

07 Temmuz 2022 Perşembe 16:27
Vatan Partisi “NATO’dan çıkalım” imza kampanyası düzenledi

Ülke genelinde Vatan Partisi olarak başlatılan imza kampanyasına Aksu İlçe teşkilatının da katılım sağladığını kaydeden Aksu Vatan Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ertem, “İmza Kampanyamızın amacı ve hedefi NATO demek Amerika demektir. Bütün bunlardan dolayı Türkiye bu beladan kurtularak, Amerikan ekseninden çıkmalı. Komşularıyla dostluk kurmalıdır. Bu dostluk, ucuz enerji alma mazot, doğal gaz almayı da sağlayacak ve ekonomik olarak da ülkemize katkı sunacaktır. Amaç bu durumu ortaya koymaktır. Milletimizin yüzde doksanı Amerika karşıtı ve bu saldırıların farkındadır. Milletin isteğini yerine getirmiş olacağız. Hedefimiz Vatan Partisi dışındaki diğer kuvvetler ve hükûmetinde bu durumu görmesini sağlamaktır. Türkiye ekonomik durumdan dolayı dolar saltanatına karşı bir mücadele veriyor, yine teröre karşı bir mücadele veriyor. Bu durumda tehtidin kaynağını da doğru tespit etmek gerekir. İlk aşamada Türkiye’de 77 bölgede bu kampanya başladı. Antalya’da 9 bölgede ve bu sayı artacak. Amerikan karşıtı olan tüm halkımızın desteğini alacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.