Türel'den Kemer turu

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, partisinin Kemer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

17 Eylül 2013 Salı 13:04
Türel'den Kemer turu
Partililerle sohbet eden Türel, yerel seçimlere az bir süre kaldığını hatırlattı. AK Parti'nin Kemer Belediyesi'ni alacağına inandığını, anketlerin bu yönde çıktığını belirten Türel, birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini kaydetti.

Türel, İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından partililerle birlikte esnafı dolaştı, bir esnafla tavla oynadı. Kemer Esnaf Platformu Sözcüsü Abdullah Çilengir, Türel'e alışveriş merkezleri ve hanutçuluk faaliyetlerine karşı yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi ve destek istedi.

Taşımacılıkla ilgili sorunları hakkında Antalya Valisi Sabahattin Öztürk'ü ziyaret etmek istediklerini de anlatan Çilengir'e Türel, bu ziyareti gelecek hafta birlikte yapabileceklerini söyledi. Kemer ziyaretinde bir vatandaş Türel'e seslenerek "Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda sizi görmek istiyoruz" dedi. Türel'in Kemer turu, esnaf ziyaretinin ardından sona erdi. 

Son Güncelleme: 17.09.2013 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.