TÜREL'DEN BUDAK'A YANIT

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın Toptancı Hal’deki 98 dükkanın satışıyla ilgili sadece Güneyhaberci Aksu gazetesinde yer alan, “Satışa Menderes Türel döneminde karar verildi“ şeklindeki açıklamasına, eski başkan Menderes Türel’den yanıt geldi. Türel, “Kaçak güreşmeyin, komik duruma düşüyorsunuz” dedi

02 Eylül 2019 Pazartesi 16:17
TÜREL'DEN BUDAK'A YANIT

Türel’den, Budak’a yanıt: Kaçak güreşmeyin

SATIŞ KARARI TÜREL’İN

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, geçtiğimiz hafta içerisinde Toptancı Hali’nde 98 dükkanın açık ihale usulüyle satışa çıkacak olmasına tepkili olan esnafla bir araya geldi. Güneyhaberci Aksu gazetesinde yer alan habere göre, talepleri Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ileteceğini kaydeden Budak, satışa eski başkan Menderes Türel döneminde karar verildiğini söyledi.

MADEM YANLIŞ, VAZGEÇİN

Konuya ilişkin haber küpürünü sosyal medya hesaplarından paylaşan ve açıklama yapan Menderes Türel , “Bütün projelerimi iptal ettiniz. Madem Türel’in kararı yanlış, iptal edin” şeklinde seslendi. Türel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gerçekten yoruldum. Konuşmak istemedikçe Menderes Türel’i dilinden düşürmeyenlere cevap vermek zorunda kalıyorum. Kendisi toptancı haline gidemeyince vekili Çetin Budak’ı yollayanlar, “Halin satışı Türel’in kararı” diye açıklama yaptırmış. Kardeşim benim bütün projeleri marifet gibi iptal ettiniz şimdi toptancı halinin satışını mı iptal edemiyorsunuz. Keşke bizim milletin yararına başlattığımız projelere devam etseydiniz de sizi alkışlayabilseydim. Şimdi çıkıp ‘Halin satışı Türel’in kararıydı’ diye kaçak güreşerek kendinizi kurtaracağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Madem Türel’in hal satış kararı yanlış, vazgeçin olsun bitsin. Bir sürü doğru projeyi iptal etmeyi biliyorsunuz da hal satış kararından mı vazgeçemeyecek kadar acizsiniz? Davul da tokmak da sizde. Bahane üretmek için Menderes Türel’i dilinize dolamayın. Komik duruma düşüyorsunuz.”

Son Güncelleme: 02.09.2019 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.