Süleyman Kaplan Meclis üyeliğine CHP’den başvurdu

Aksu’da renkli kişiliğiyle tanınan Süleyman Kaplan, Aksu CHP İlçe binasında geniş katılımın sağlandığı bir toplantıyla Aksu Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıkladı.

29 Kasım 2023 Çarşamba 15:47
Süleyman Kaplan Meclis üyeliğine CHP’den başvurdu

-Haber Merkezi

CHP Aksu Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak parti binasında açıklamalarda bulunan Kaplan, Aksu için yapılmasını hedeflediği projelerinden bahsetti. Kaplan “Aksu’da hemşerilerimizin destekleriyle ilçemizin sorunlarına çözüm odaklı belediye meclisine taşımak ve çözümlere kavuşturmak için aday adaylığı müracaatında bulundum” dedi.

İlçe de yaşanan sorunlara değinen Kaplan, bu sorunlara projeleriyle çözüm getireceklerini ifade ederek şunları söyledi: “Tarım sektöründe olan belediye destekli soğuk hava depolarının kurulması, çiftçinin üretmiş olduğu narenciyelerin arz ve talepler doğrultusunda tüketiciye ulaştırılması yönünde belediye meclisine önergeler ve teklifler vermek için aday adayıyım. Aksu ilçemize yakışır küçük ve büyük baş hayvan pazarının ve kesimhanelerin kurulması için, çiftçi kooperatiflerinin kurulması ve üretilen ürünlerin Aksu amblemleriyle tüketiciye ulaştırmak için, ilçemizde bulunan antik şehir Perge’de stantlar kurularak ve daha elverişli tanıtımlar yapılarak ve gelir temin edilecek stantlar kurulması için, Expo 2016 alanının gençlere kampüs yapılması için, tarım sektörümde para olmazsa esnafta da para olmaz düşüncesi içinde aday adayıyım.”

İlçe yetkililerine dosyasını teslim eden Kaplan, ilçe yönetimine ve katılımcılara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 29.11.2023 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.