Şölen havasında seçim ofisi açılışı

Cumhur İttifakı’nın Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, Pınarlı Mahallesinde seçim ofisi açtı. Şölen havasında gerçekleşen açılışa, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Antalya Milletvekilleri; İbrahim Ethem Taş, Kemal Çelik, Tuğba Vural, Atay Uslu, AK Parti ve MHP İlçe başkanlarıyla beraber çok sayıda vatandaş katıldı. Konuşmacılar Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e kentte yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

18 Şubat 2024 Pazar 20:16
Şölen havasında seçim ofisi açılışı

Haber Merkezi- 
31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının Aksu Adayı  Durmuş Kaan Şahin, Pınarlı’da şölen havasında seçim ofisi açılışı yaptı. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Antalya milletvekilleri; İbrahim Ethem Taş, Kemal Çelik, Tuğba Vural, Atay Uslu, AK Parti, MHP İlçe başkanlarıyla beraber çok sayıda vatandaşın katıldığı seçim ofisi açılışında, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e tüm konuşmacılar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

 

Antalya Milletvekili Kemal Çelik, "Aksu denince aklımıza önce Halil Başkanımız geliyor. Aksu'da partimizin kurucusu. Aksu'da partimize ilçe belediye başkanlığı yapmış ve 10 yıldır belediye başkanlığı yaptı. Halil Şahin başkanımız da durmak yok yola devam dedi. Biz ondan razıyız Allah'ta ondan razı olsun. Antalya inşallah altın çağını yaşayacak. Aksu'da bir gelenek var. İlçe başkanlığı yapmadan belediye başkanı olunmuyor sanırım. Durmuş başkanımıza hayırlı olsun. Halil Başkanımızın yaptığı görevleri yüzünün akıyla davam ettirecek, ileri taşıyacaktır. Aksu hepsi yörüktür. Aksu'nun ve Antalya'nın hizmetindeyiz" diye belirtti.

Cumhur ittifakı Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, "Merakla ve heyecanla Antalya'nın altın çağını bekliyoruz. Aksu'da belediye başkanımız Halil Şahin 10 sene çok güzel hizmetler yaptı. Teşkilatta çok büyük emekler verdi. Bu bir bayrak yarışıdır, Durmuş Kaan Şahin Başkanım bu bayrağı alacak, Aksu'yu daha da şahlandıracak inşallah" dedi.

Cumhur ittifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, "Yaklaşık 10 gün önce partimiz bize bu görevi layık gördü. Ateşten gömleği üzerimize giydirdiler. İl başkanımız Aksulu. MHP İl başkanımız Aksulu. Uzun yollar ilçe başkanlığı yaptık. Birçok seçimi birlikte geçirdik. Aksu'muzun sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların nasıl çözüme kavuşacağını da biliyoruz. Pınarlıda ilk seçim ofisimizi açıyoruz. 2014 yalında Pınarlıda bir mera alanı sorunu var. Bizim paralarımız alındı ama tapularımız verilmiyor diyordu insanlar. Biz ne yaptık Halil Başkanla birlikte tapuları burada dağıtılıyor. Devamı da gelecek tapu dağıtımının. Halil Başkanım 10 yıldır Aksu'ya verdiği emekler için çok teşekkür ediyorum. Aksu'nun birçok bölgesinde gayretleri ve hizmetleri var huzurunuzda kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Bize yakışan Halil Başkanımızın bıraktığı bayrağı daha ileri taşımaktır. Bizim üzerimize düşen budur. Önümüzdeki 5 yıl için feda ettik ömrü hayatımızdan Aksu'muz için çalışacağız. Aksu'muz için koşturacağız. Yaklaşık 40 gün var. 40 gün uzun bir süre değil. Gece gündüz durmadan yorulmadan bu seçimi Allah'ın izniyle alacağız. Sizlere güveniyoruz desteklerinizi bekliyoruz. 2008 yılında ilçe olmuşuz. İktidar partisinin gücü gerekiyor. Mahallede sorunları yerel belediye ve merkezi yönetimle farklı noktaya taşıyacağız" dedi.

Cumhur ittifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, " En güzel hizmetleri Aksu'ya Durmuş Başkanımla birlikte yapacağız. Milletvekillerimiz, il ilçe başkanlarımız, bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımızla çok daha güçlü olacağız. Yörükler diyarı Aksu'muzun güzel insanları, Cumhur ittifakına yürekten destek veren her birinizi saygıyla selamlıyorum. Aksu'nun sandıklarında 31 Mart'ta çiçekler açacak. Yolumuz bahtımız açık olsun. Halil Şahin abimiz 10 yıl boyunca sizlere getirmeye gayret etti. Allah kendisinden razı olsun. Güzel bir nöbet değişimine Aksu şahit olacak. Büyükşehirle birleşip Aksu'ya en iyi hizmeti getireceğiz inşallah. Gidecek çok yolumuz ve atacak çok adımımız var. Gerçek belediyecilik AK Partinin işidir. Aksu'da gerçek belediyecilik devam edecek ve Antalya Büyükşehir Belediyesine gerçek belediyecilik yeniden gelecek ve geçmişin durağan zamanları telafi edilecek" şeklinde konuştu.

MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, "10 gün önce belediye Başkan adayımız açıklandı. Kendisi vizyon sahibi, yenilikçi ve taze kan olacak Aksu'ya. Sizlerden tek isteğimiz hayır dualarınızı ve desteklerinizi esirgememenizdir. Antalya'da Hakan başkanımızla altın çağı yaşayacaksak, Aksu'da da Durmuş Kaan Şahin başkanımızla altın çağını yaşayacağımıza inanıyorum. 31 Mart seçimlerinden sonra yine coşkulu bir şekilde saha da olacağımıza inanıyorum" dedi.

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır ise, " Adayımız belli olduğu günden bu yana çalışıyoruz. Burada Pınarlı seçim ofisimizle Pınarlı Mahallemizde startı veriyoruz. 10 yıldır Cumhur ittifakı belediyesi olarak hizmetlerimizi yaptık ve devam edeceğiz. Aksu belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve merkezi yönetimle uyumlu çalışıldığı zaman çok güzel hizmetler ortaya çıkıyor. 31 Mart akşamı seçimi alarak Aksu'ya hizmet etmeyi rabbim bizlere nasip etsin" şeklinde ifade etti. 

 


 

Son Güncelleme: 19.02.2024 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.