SEÇİM odaklı değil İNSAN odaklı çalışıyoruz

Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, seçim odaklı değil insan odaklı çalıştıklarının altını çizerek, “Bu söylemi laf olsun diye söylemiyoruz gerçekten çalışmalarımızla hayata geçiriyoruz. Çünkü bizler samimice Allah rızası için bu işleri yapıyoruz” dedi.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 14:42
SEÇİM odaklı değil İNSAN odaklı çalışıyoruz

24 Haziran seçimlerinin üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen Ak Parti Aksu İlçe Teşkilatı olarak hiç ara vermeden çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Durmuş Kaan ŞAHİN, “Kadın Kolları Başkanı Saide KARATAŞ ve Gençlik Kolları Başkanı Çağatay ÇALIŞIR bütün bir ekip halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Seçimden sonra çalışmalara hiç ara verilmedi

Ak Parti Aksu İlçe Teşkilatı her hafta olduğu gibi bu hafta Aksu’nun birçok mahallelerinde çalışmalar gerçekleştirdi.  İlçe Teşkilatı Muhtarlar, Hastalar, Yaşlılar, Genç seçmenler, Düğün, Mevlüt, Cenaze ve taziye ziyaretleri başta olmak üzere tüm seçmene dokunabilmek için seçimden sonra da aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Amaç oy almak değil aldığımız oyun hakkını verebilmek olmalı

İlçe Başkanı Durmuş Kaan ŞAHİN çalışmalarla ilgili olarak “Her zaman söylediğimiz gibi sadece seçim zamanları değil, seçimden önce de seçimden sonrada Aksulu hemşerilerimizin yanındayız, seçim odaklı değil insan odaklı çalışıyoruz. Bu söylemi laf olsun diye söylemiyoruz gerçekten çalışmalarımızla hayata geçiriyoruz. Çünkü bizler samimice Allah rızası için bu işleri yapıyoruz.” diye söyledi.

Şahin, şöyle devam etti “Çalışmalarımızı belirli bir program çerçevesinde yapıyoruz. Herkesin çalışma programı ve çalışma alanı belli. Örneğin İlçe Başkanı olarak benim programım ve yapacağım işler belirlidir, benim çalışma alanım içinde programlarım olur, bunun yanında Saide KARATAŞ başkanlığında Kadın Kollarımız kendi çalışma alanı içinde çalışıyor, aynı şekilde Çağatay ÇALIŞIR başkanlığında Gençlik Kollarımız kendi faaliyet alanında çalışmalarını sürdürüyor.  Kısacası Aksulu tüm hemşerilerimizi nasıl kucaklarız, nasıl hepsiyle hem hal oluruz, nasıl onların dertlerine derman olabiliriz buna çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken gerçekten samimice Allah rızası için yaptığımız için yorulmadan çalışıyoruz.” dedi.

Aksu’nun emrindeyiz…

Şahin, maksatlarının aldıkları oyun hakkını verebilmek olduğunun belirtip, “Seçim zamanı her siyasi parti çalışır ama asıl önemli olan seçimlerden sonrada aynı istikrar ve süreklilikle çalışmalara devam edebilmektir. Vatandaşımız bizdeki samimiyeti görüyor bu nedenle de vatandaşlarımızla diyaloglarımız oldukça güzel. Maksat oy almak değil aldığımız oyun hakkını verebilmek olmalı. Bunu kendimize şiar edindiğimizde daha çok çalışmamız gerektiğini görüyoruz ve bu nedenle her zaman vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Biz her zaman Aksu’nun emrindeyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.