Seçim Aksu’nun kaderi olacak

Gazeteniz Güney Haberci Aksu, ilçenin sorunlarını gündeme getirme ve çözüm önerileri sunma anlamında siyasiler, işadamları ve kentin kanaat önderleri ile ‘5 SOHBETLERİ’nde bir araya geliyor. Bu hafta ilk konuğumuz iktidar partisi yöneticileri oldu.

24 Eylül 2013 Salı 12:47
Seçim Aksu’nun kaderi olacak
Bu hafta startını verdiğimiz 5 SOHBETLERİ’nin ilk konuğu, AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı yöneticileri oldu. Kentin dününü, bugününü, geleceğini ve gelecekte yapılması gerekenleri, siz Güney Haberci Aksu Gazetesi okurları için masaya yatırdık. Aksu adına yaptığımız bu çalışmadan dolayı sözlerine teşekkür ederek başlayan AK Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, önümüzdeki yerel seçimlerin Aksu’nun kaderini belirleyici etken olacağına işaret etti.

Geride kalan 5 yılda ilçenin gelişmesi ve daha çağdaş bir görünüme kavuşması anlamında hiçbir hizmet yapılmadığını ifade eden Ordu, “Geçen 5 yıl Aksu’nun kaybına olmuştur ve ilçemizin bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yoktur. 5 yılda popülist siyaset yapan, hayırseverlerin yaptırdığı okul, cami gibi hizmetleri kendine pay eden, vatan millet, Sakarya, Çanakkale edebiyatı yapan ve şu an da seçime girebilmek için kapı kapı dolaşıp kendisine yer arayan bir belediye başkanı olmuştur” dedi.

Önümüzdeki 5 yılın Aksu için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Ordu, şöyle devam etti: “2016 yılında yapılacak olan bir EXPO var. Bu hem ülkemizin, hem Antalya, hem de Aksu için büyük önem taşıyor. Burada tüm dünyaya ilçemizi en iyi şekilde tanıtmamız lazım. Bu nedenle de yerel yönetime büyük görevler düşecek. Aksu’yu 2016 yılına çağdaş ve modern bir görünümle hazırlayacak belediye başkanına ihtiyaç vardır. Bu anlamda Kepez ve Döşemealtı gibi örnekler verebileceğimiz pek çok AK Partili belediye var. İşte bizde burada Aksu’yu AK belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz.”










Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 24.09.2013 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.