Şahin'den Yıldırım'a eleştişri

Ak Parti Aksu İllçe Başkanı Avukat Durmuş Kaan Şahin, ilçe Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ı kastederek, “Perge’yi de ben yaptım” derse, sakın şaşırmayın" dedi.

27 Mart 2014 Perşembe 12:22
Şahin'den Yıldırım'a eleştişri
AK PARTİ  Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, “Yapmadığı eserleri Aksu’ya kazandırmışçasına hareket eden bir belediye başkanı 5 yıl boyunca bu ilçede görev yaptı. Korkarım,  yakında Perge’yi kendisinin yaptığını söyleyecek” dedi. Başkan Şahin, Ak Parti’nin mahalle ve köylerde düzenlediği son seçim toplantılarında konuşmalar yaptı. Seçmenin önünde sandığa gitmek için birkaç gün kaldığını hatırlatan Durmuş Kaan Şahin, “Aksu’nun kaybettiği 5 yılı önümüzdeki 5 yılda telafi etmesi gerekiyor. Bu yüzden, işbaşına gelecek belediye başkanı ve ekibi, 5 yıllık değil, 10 yıllık bir performans sergileyecek” diye konuştu.

Başka şeyler konuşmamız lazımdı


Ak Parti’nin Aksu Belediye Başkan adayı Eczacı Halil Şahin ve Belediye Meclisi üyelerinin bu açıdan büyük önem taşıdığını vurgulayan Durmuş Kaan Şahin, şöyle devam etti: “Önümüzdeki 5 yılda 41 projeyi Aksu için hayata geçirmek amacıyla yola çıktık. Bu 41 projenin hepsini inşallah gerçekleştireceğiz. Bundan emin olun. Bizim açıkladığımız projelerin hepsinin aslında geçen dönemde yapılmış olması gerekiyordu. Aslında bizim şimdi burada daha farklı projeleri konuşmamız lazımdı. İçinde mülkiyet sorunları olan bir proje kitapçığı hazırlamaktan biz de memnun değiliz. Bir ilçenin mülkiyet probleminin olmaması lazım. Aksu’nun kanayan yaralarına hiçbir zaman el atılmadı. Bunları kökünden kazımak için geliyoruz. Sizlerin desteği ile Aksu’nun temelini atıp üzerine de binasını çıkacağız.”

 

 

 

Son Güncelleme: 27.03.2014 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.