Şahin'den 10 Köprü Sözü

Aksu’nun çevre mahalle ve köylerinde ulaşımı rahatlatmak için 10 köprü kurmayı planladıklarını belirten Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, “Siz görevi verin yeter ki, Aksu için koşturmak ve hizmet etmek bizden. Halkımız için Ferhat olur, dağları deleriz” dedi.

15 Şubat 2014 Cumartesi 13:19
Şahin'den 10 Köprü Sözü

AK PARTİ Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Halil Şahin, göreve geldiğinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Aksu’ya 10 köprü kurmayı planladığını söyledi. Şahin, Kumköy ve Boztepe’ye yaptığı ziyaretler sırasında vatandaşların köprü talebi üzerine, “Eğer bu 10 köprüden en az 8’ini yaparsak bu bizim başarımızdır. Yapamazsak bizim utancımızdır” dedi. Şahin’in gezisine, Ak Parti’nin belediye başkanı aday adaylarından, eski İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu ile Belediye Meclisi üyesi aday adayları da katıldı.

Merkeze daha kolay ulaşım

Aksu’nun çeşitli bölgelerinde köprülere ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Halil Şahin, şunları söyledi: “Ulaşımı kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Köylerden Aksu ve Antalya merkezlerine daha rahat ve güvenli seyahat edilmesi için her türlü yatırım vakit geçirmeden gerçekleştirilecek. Bunlar arasında sözünü ettiğim 10 köprü de yer alıyor. Sizler Aksulu hemşerilerim olarak, her zaman anlattığım 3’lü sacayağını hayata geçirin yeter. Gerisini bize bırakın. Allah’ın izniyle bunu da başarırız. Ak Parti’li Aksu ve Büyükşehir Belediyelerinin, arkalarına iktidarın gücünü almaları halinde, değil 10 köprü yapmak, Ferhat olur dağları deleriz.”

En büyük eksik planlama

“Ben bunu yapacağım demeyle sorunlar çözülmüyor” diyen Halil Şahin, şöyle devam etti: “Aksu’da en büyük eksiğimiz planlamadır. Planlamayı gerçekleştirmek için de, sık sık vurguladığım 3’lü koordinasyonun hayata geçirilmesi gerekiyor. Eğer planlama yapamazsak ne seraların yanına işçi evleri yapabiliriz ne de mahallelerimizde evlerimizi yapabiliriz. Şu anki görüntü onu gösteriyor. Başta planlama olmak üzere her türlü sorunun giderilmesi, eksikliklerin ortadan kaldırılması için iktidarla örtüşen bir belediyeye ihtiyacımız var.”

Tek başına kalkınma olmaz

Aksu’yu hiç kimsenin tek başına kalkındırmasının mümkün olmadığını dile getiren Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, şu görüşleri dile getirdi: “Bir belediye başkanı ne kadar başarılı olursa olsun, Aksu için tek başına yapabilecekler bir yere kadardır. Köklü çözümler üretmek için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmak gerekiyor. İşte o nedenle, her zaman şunu belirtiyoruz: Aksu’da ve Büyükşehir’de Ak Parti’li yönetimler işbaşına gelmelidir. Bu belediye yönetimlerinin yatırımcı devlet kurumları ile yapacakları uyumlu çalışmalar, Aksuluların hayalindeki modern şehrin yaratılmasının önünü açar.”


Son Güncelleme: 15.02.2014 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.