Şahin: Görevi aldım, şu andan itibaren çalışmaya başlıyorum

AK Parti Aksu Belediye Bakan Adayı Halil Şahin ilk Açıklamasını guneyhaberci.com'a yaptı.

16 Ocak 2014 Perşembe 18:00
Şahin: Görevi aldım, şu andan itibaren çalışmaya başlıyorum

AK Parti’nin Antalya’nın ilçelerindeki belediye başkan adayları açıklandı. Genel Merkez’den Antalya İl Başkanlığı’na, daha sonra İlçe Başkanlıklarına iletilen listeye göre, Aksu’nun Belediye Başkan Adayı olarak Eczacı Halil Şahin belirlendi.

AK Parti Aksu İlçe Başkanlığı’na gelerek, İlçe Başkan Vekili Avukat Durmuş Kaan Şahin’le birlikte kutlamaları kabul eden Halil Şahin, “Kamuoyunda uzun süredir beklenen bir isim olarak benim ismim açıklandı. Allah mahcup etmesin. Şu andan itibaren çalışmalara başlıyorum. Aksu Belediyesi’nde Ak Partili bir dönemi ve hizmet fırtınasını başlatıyoruz” dedi.

Ak Parti Aksu İlçe Başkan Vekili Avukat Durmuş Kaan Şahin de, şunları söyledi:
“Aksu’da aday adayı olan 9 arkadaşımız var ve hepsi birbirinden pırıl pırıl ve değerli arkadaşlarımız.  Bu arkadaşlarımız arasından Halil Şahin adayımız olarak tespit edildi. Bütün Aksu teşkilatı olarak arkadaşımızın arkasında kenetlendik. Aksu Belediyesi’nde Ak Partili bir dönem başlayacak ve Aksulular hizmetin ne olduğunu görecek.”

Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda kutlamaları kabul eden Halil Şahin’in telefonu susmak bilmedi. Birbiri ardına çalan telefonlara yanıt veren Şahin, “Bütün Aksu’yu kucaklıyorum. Aksu’nun evladı olarak göreve hazırım” dedi.


AK Parti’nin ilçe adayları şöyle belirlendi: 

Aksu: Halil Şahin
Akseki: İsmet Uysal

Alanya: Hasan Sipahioğlu

Demre: Süleyman Topçu

Döşemealtı: Nurettin Tursun

Elmalı: Ümit Öztekin

Finike: Nail Dülgeroğlu

Gazipaşa: Adil Çelik

Gündoğmuş: Mehmet Özeren

İbradı: Muharrem Kaya

Kaş: Halil Kocaer

Kemer: Yusuf Uras

Kepez: Hakan Tütüncü

Konyaaltı: Remzi Sadi

Korkuteli: Mustafa Akdeniz

Kumluca: Hüsamettin Çetinkaya

Manavgat: Recep Barut

Muratpaşa: Cihan Bulut

Serik: Ramazan Çalık



Son Güncelleme: 16.01.2014 18:49
Anahtar Kelimeler:
AksuAntalyaAK Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mesut aydin 2014-02-05 22:18:52

Selam aleykűm
Sayin baskanim tům kalbimizlen sizi destekliyoruz insaallah 30 martta aksumuza gűnes dogacak bende aksuluyum almanyada yasiyorum tűm dualarimiz size hayirli calismalar saygilarimlan
[email protected]