Rüştü Peker Kepez’da sahalara indi!

Uzun yıllardır siyaset ve iş dünyasında isminden söz ettiren ve genel seçimlerde Ak Parti Antalya 12. sıra milletvekili adayı olan Rüştü Peker, Kepez Belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Yörüklerinde büyük destek verdiği Peker’e yaklaşık bin kişi Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığına kadar eşlik etti.

23 Kasım 2023 Perşembe 18:34
Rüştü Peker Kepez’da sahalara indi!

Peker yaptığı konuşmada şunları söyledi ‘’Öncelikle benimle bu coşkuyu paylaşan herkese teşekkür ederim. Kepez'de doğma, büyüme bir Yörük çocuğu olarak; 52 yıldır içinde yaşadığım Kepez halkıma hizmet etmek üzere, Kepez Belediye Başkan Adaylığı resmi başvuru dosyamı Ak Parti Kepez İlçe Başkanımız Mehmet Çivik kardeşime teslim ettim. İnşallah bize bu görev nasip olursa, Kepez’e değer katan Hakan Tütüncü’nün yaptığı çalışmalara yeni projeler ekleyerek ilçemize daha da değer katmayı hedefliyoruz. Bu esnada bana destek olmak için mutluluğumu ve heyecanımı paylaşmak üzere yanımda gelen Kepez Muhtarlar Derneği Başkanımız Süleyman Kabaağaç kardeşime, Yörük İl Beyimiz Alim Akman abime katılan tüm Muhtarlarımıza, Oda Başkanlarımıza, Dernek Başkanlarımıza ve herşeyin en iyisini en güzelini hak eden Kepez halkımıza şahsımı yalnız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ediyorum. Bugün burada davul zurna ile de gelip şenlendirebilirdik. Her ne kadar yüzümüz gülsede Filistin’de yaşanan zulümden dolayı hepimizin içimiz buruk. İnşallah müslümanlara değil dünyada hiçbir insana zulüm yapılmaz. Bu konuda boynumuz buruk. O nedenle bu coşkuyu abartmak istemiyoruz. Allah nasip ederse gönül bağım olan Kepez halkıma hizmet etmekten onur ve şeref duyacağım. Çıktığımız bu kutlu yolculukta Rabbim bizi hayırlı menzillere ulaştırsın. Allah yar ve yardımcımız olsun inşaAllah.”

Son Güncelleme: 27.11.2023 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.