Ramazan Burgan’da CHP’den aday adayı

Ramazan Burgan, CHP’den Aksu Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

05 Aralık 2023 Salı 18:03
Ramazan Burgan’da CHP’den aday adayı

Aksu’nun köklü ailelerinden biri olan ve Karaöz’de esnaflık yapan Ramazan Burgan, 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde CHP’den Aksu Belediye Meclis Üyesi adayı olmak için başvuruda bulundu. Burgan’ın başvuru dosyasını CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız teslim aldı.  

Aksu’nun Karaöz Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Ramazan Burgan, ailesiyle beraber CHP İlçe binasına gelerek, Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. İlçe Başkanı Kenan Yıldız’ın da hazır bulunduğu aday adaylığı başvurusunda açıklamalarda bulunan Burgan, şunları söyledi: “Karaöz doğumluyum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Esnafım ve market çalıştırıyorum. Restaurant işletiyorum. Lise mezunuyum. Bugün itibariyle CHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığına başvurumu yapmış bulunmaktayım. Partimizin içerisinde 10 yıldır aktif çalışıyorum. İlçe Başkan Yardımcısı olan eşim Sevda Burgan ile partimizde çalışmalarımızı yapıyoruz. Partimizi yerelde iktidara getirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Meclis üyesi olarak hem Aksu’muz hem de Karaöz’ümüz için çalışarak daha iyi hizmetler yapmak istiyorum."

Son Güncelleme: 05.12.2023 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.