Peker'den temayül değerlendirmesi

AK Parti Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak e-temayül yoklaması gerçekleştirdi. Saat 10.00'da başlayan e-temayül yoklaması saat 16.00'da sona erdi.

27 Kasım 2023 Pazartesi 15:22
Peker'den temayül değerlendirmesi

E- temayül yoklamasını değerlendiren AK Parti Kepez Belediye Başkan A.Adayı Rüştü Peker, temayül yoklamasının bir demokrasi şöleni gibi geçtiğini söyledi. Sonuçların saat 16.00'dan sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görüldüğünü hatırlatan Peker, oy kullanan tüm delegelere teşekkür etti.

KEPEZ İÇİN HAYALLERİMİZ VAR

"Biz birlikte güçlüyüz" diyen Rüştü Peker, "Temayülden çıkacak sonucun Kepezimize, Antalyamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bilindiği gibi temayül yoklamaları tek başına bir kriter değil. Bizler temayülden ilk sırada çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü bizler Kepez'in has evladıyız. Çünkü bizler yörük çocuğuyuz. Bizler sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi kefenimizi giyerek çıktık bu yola. Bizler kendimize güveniyoruz, Kepezimize güveniyoruz. Bugüne kadar Kepez'de başta sayın Hakan Tütüncü olmak üzere hizmet eden başkanlarımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Bizim ve ekibimizin Kepez için hayalleri var" dedi.

KAZANAN KEPEZ OLACAK

AK Parti'deki demokrasinin haftasonu birkez daha nasıl işlediğinin görüldüğünü kaydeden AK Parti Kepez Belediye Başkan A.Adayı Rüştü Peker, "Şahsımıza gösterilen ilgi ve sevgi bizleri de memnun etti. Demek ki bugüne kadar doğru yoldaymışız ve pekçok dost biriktirmişiz. Demek ki kalplere dokunmuşuz. Bizler de aday gösterilmemiz durumunda bu sevgiye layık olmaya çalışacağız. Kepez'i hep birlikte daha iyi yerlere taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Aday gösterilmemiz durumunda 31 Mart 2024 akşamı kazanan Kepez ve Antalya olacak" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.11.2023 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.