Özen, “Yörüklere emanet”

Kayseri’den Aksu’nun Yörüklerine seslenen MHP Lideri Bahçeli, “Aksu Adayımız Ramazan Özen’i Aksulu hemşerilerime ve Yörük kardeşlerime emanet ediyorum” dedi.

02 Kasım 2013 Cumartesi 17:00
Özen, “Yörüklere emanet”

Partisinin, Kayseri Kadir Has Kongre Spor Merkezi’nde gerçekleştirdiği “Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, önemli mesajlar verdi. Kayseri’den, Aksulu Yörüklere seslenen Bahçeli, Adayımız Ramazan Özen’i tüm Aksulu hemşerilerimize ve Yörük kardeşlerimize emanet ediyorum. Seçimi kazanması için sizlerden destek bekliyorum” dedi. Önümüzdeki yerel seçimlerin Türkiye için tarihi bir dönem olduğuna da dikkat çeken Bahçeli, söyle konuştu:



“30 Mart 2014 yerel seçimlerini yeni bir diriliş ve doğuş günü olarak görüyoruz. Bu seçimlerin ülkemiz için tarihi değerini biliyor ve çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyoruz. Çalışkan ve dürüst belediye başkanı adaylarımız ile ülkemize ve milletimize hizmet etmek için göğüs germeye hazırız. Başarı için öncelikle aramızdaki birlik ruhunu korumalı ve inanmalıyız. Bunun yanı sıra bıkmadan, tereddüde kapılmadan ve milletimizin her kesimi ile gönül bağı kurarak yolumuza devam etmeliyiz. Bizde bu inanç olduğu sürece, kimse önümüze geçemeyecektir. Bölgecilik ve ırkçılık bize aykırıdır. Milliyetçi hareket olarak toplumumuzun tüm fertlerini kucaklamak için varız. Ancak, taviz vermeyeceğimiz ilkelerimiz var. O da, Vatan, Millet, Bayrak , Din ve Devlettir. Türk halkından ve Aksulu kardeşlerimizden Türkiye’nin bölünmeyeceğini bir kez daha dosta düşmana göstermelerini istiyoruz”



MHP Lideri Bahçeli sözlerini “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek tamamladı. Kayseri Kadir Has Kongre Spor Merkezi’ni dolduran binlerce MHP’li, “Devletin başına Devlet gelecek” sloganları ile sevgi gösterisinde bulundu.




Son Güncelleme: 03.11.2013 01:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mathsolution 2013-11-04 15:38:12

bu mesaj kime acaba? bu mesaj alalade bir mesaj değildir zannımca. ksinlikle birisi adres gösterilerek verilmiş bir mesajdır. bir mevlitte arslan, bahçelinin kendisine "yörükoğlu" diye seslendiğinden bahsetmişti. eğer mesaj durmuş ali arslan'a ise; o da gelip canhıraş çalışmak zorundadır. kaybedilise durmuş ali arslan'da özen gibi bitip gidecektir. seçim kazanılırsa durmuş ali arslan'ın da siyaseten önü açılacaktır. ilk izlenimlerimize göre durmuş ali arslan'ın aday olan özen'e destek vereceği görülüyor ama desteğin dozajı da önemli tabiki.

Avatar
AKSULU HEMDE CHP Lİ 2013-11-05 15:26:50

ben aksulu bi̇r vatandaşim çok doğru bi̇r karar verdi̇ni̇z kesi̇nli̇kle oyum eczaci ramazan özene di̇r bi̇n gönülle helal olsun yolu açik olsun .dürüst ve çalişkan ki̇şi̇li̇ği̇yle aksuya örnek bi̇r beledi̇ye başkani olacağindan emi̇ni̇m.

Avatar
aksu 2013-11-06 15:24:34

Başkan geliyor hayırlı olsun