Özdemir, Konyaaltı'ndan aday adayı

Antalya'da Konyaaltı Belediye Başkanlığı için ikinci aday adayı Süleyman Özdemir oldu. Aday adaylığını ilçe binasında düzenlediği toplantıyla ilan eden Özdemir, "Bölgemizle ilgili halkın tamamını kapsayacak projelerimiz mevcut" dedi.

02 Ağustos 2013 Cuma 17:47
Özdemir, Konyaaltı'ndan aday adayı
CHP'nin Konyaaltı'nda belediye başkanlığı için aday adaylığını ilan eden ikinci isim Süleyman Özdemir oldu. 2011 milletvekilleri seçimlerinde de aday adaylık deneyimi yaşayan Özdemir, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin çok ağır günlerden geçtiğini, böyle bir ortamda göreve talip olan herkesi kutladığını kaydetti.

Konuşması sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Devrim Kök ve CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de teşekkür eden Özdemir, "Uzun çalışmalar sonucunda bölge halkıyla birlikte tespit ettiğimiz sorunları biliyor ve birlikte çözüm üretiyoruz" diye konuştu. Konyaaltı'nda toplumun her kesimini kapsayacak projelerinin hazır olduğunu dile getiren Süleyman Özdemir, "Göreve geldikten sonra, birkaç ay içinde farkımız hissedilecektir" dedi. 

Son Güncelleme: 02.08.2013 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.