Neden Antalya’nın cevabı Akşener’de!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı ve Genel Merkez Sekreteri Uğur Poyraz, “Neden Antalya” sorusuna, “Onun cevabı Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’de. Parti kurucularındanım. 5 dönemdir GİK üyesi olarak 81 ilin sekreteriyim” yanıtını verdi.

18 Nisan 2023 Salı 18:27
Neden Antalya’nın cevabı Akşener’de!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Uğur Poyraz, genel seçim çalışmaları çerçevesinde Aksu’da ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve Aksu İlçe Teşkilat Yöneticileriyle beraber Güneyhaberci Aksu Gazetesine de ziyarette bulunan İYİ Partili Uğur Poyraz, çalışmalarının çok iyi bir havada gittiğini ifade etti. Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime, ekonomiden sağlığa kadar birçok alanlarda sorunların olduğuna değinen Poyraz, İYİ Partili kadroların bu sorunları çözeceğini dile getirdi. Poyraz, “Bugün Türkiye’de her ilin, ilçesinin ve mahallesinin sorunlarını iyi analiz edilmesi gerekiyor. Bu analizlerin iyi okunması gerektiğini düşünüyorum. Bu sorunlar üretilecek ortak politikalarla çözülebilir. Genel sorunların çözümü için partilerin genel merkezleri tarafından bir çalışma yapılıyor” açıklamalarında bulundu.

Vatandaş her şeyin farkında olduğu ve temkinli bir duruş sergilediğinin altını çizen Poyraz, saha da ki gündem ile iktidarın gündeminin aynı olmadığını ifade etti. Hükümetin yanlışlıklarından dolayı ülkenin gidişatının iyiye gitmediğine de vurgu yapan Poyraz, “Maalesef ülkemizde oldukça baskıcı bir politika mevcut. Zekasıyla ve mücadelesiyle evin direği olan, hem eşi hem de çocukları tarafından evin kralı olarak adlandırılan baba, sokakta başı eğik bir şekilde dolaşıyor. Biz bunu görüyor ve hissediyoruz. Bende bu acının ne olduğunu biliyorum. 14 Mayıs günü toplum olarak bu gidişata dur demeliyiz” diye belirtti.

Haber Merkezi 

Son Güncelleme: 18.04.2023 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.