Musa Ertugan’dan Meral Akşener’e zehir zemberek açıklamalar

İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu Üyelerinden Musa Ertugan, Genel Başkanı Meral Akşener hakkında sosyal medyada zehir zemberek paylaşımlar yaptı. Parti kurulduğundan bugüne parti içerisinde dönen ayak oyunlarını ifşa eden Ertugan, paylaşımın sonunda, “Parti kurulup 2018 genel seçimlerine kadar bana devamlı Hakkını helal et Hakkını helal et demiştin. Cevap vermemiştim. Şimdi söylüyorum , haram olsun. Haram olsun. Zehir zıkkım olsun” ifadelerine yer verdi.

20 Temmuz 2023 Perşembe 14:27
Musa Ertugan’dan Meral Akşener’e zehir zemberek açıklamalar

2015 Yılında Meral Akşener'in çıktığı MHP Genel Başkanlığı mücadelesinde, Büyük Kurultay için imza vererek Antalya'da ilk olan ve İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi olarak görev alan Musa Ertugan, Genel Başkanı Meral Akşener için çok konuşulacak ve uzun süre hafızalarda yer edinecek söylemlerde bulundu. Parti’nin kuruluş aşaması öncesi ve sonrası gelişmeleri kamuoyuyla sosyal medya aracılığıyla paylaşan Ertugan, Genel Başkanı Aksener’e seslenerek, “Hakkım sana haram olsun, zehir zıkkım olsun” dedi.

İşte Ertugan’ı çok konuşulacak sosyal medya paylaşımı:

Sene 2015 Beni Sen Aradın. Bana verdigin sözler ve umutlar üzerine Ömrümün 8Yılını verdim. 3 ad mülkümü sattım. En zor günlerinde sen istediğin icin yanından ayrılmadım. Herkesin içerisinde Musa Başkanım seni yanımda görünce kendimi güvende hissediyorum, yanımdan ayrılma demiştin. Ailemden uzak kaldım. Canımı koydum. Başımı koydum. 15 Temmuz'dan sonra kim vardı yanında? Neredeydi oğlunun milletvekili yaptığı kişiler? Çok emek verdim, maddi manevi üzerinde hakkım var. O günlerde sen en çok bana hakkını helal et Musa Başkanım demiştin. Demek ki üzerinde hakkım olduğunu biliyordun. Sözünde durmadın bizleri kullandın. Emeklerimizi parayı verdim sıramı aldım diyen kadına (2018) ve oğlunun Fatih Akşener’in arkadaşına pazarladın. Milletvekili yaptın. 2 tanede kontenjan koydun. Sandık oylamalarında hile yapılmasına müsaade ettin. Burası senin özel aile şirketin mi? Sen milletimize adaletten haktan bahsederken, yola çıktıklarımı yolda bırakmayacağım demiştin. Bizleri maddi manevi dolgu malzemesi olarak kullandın. Kendi yol arkadaşlarına adaletli davranmadın. Bizlerin sayesinde orada oturuyorsun ve yetkilisin. Sene 2016 müsavat o günlerde bana sen ve ben olmasam bu kadın nasıl direnecek demişti. Çok sinsice davrandın son güne kadar her kesi kullandın.

Çok konuşacak şeyler var. Bu saatten sonra konuşacağız.

Kimlere ne tuzaklar kurduğunu konuşalım.

Sene 2016 MHP Genel başkanlık yarışında Sinan Oğan ile ilgili benden ne istediğini nasıl bir tuzak kurdurmak istediğini sen söyle milletimizde bilsin. Şahitli...

Ayrıca, Musa Başkan, onların hepsini ters düz yapacağım, diyerek bana mesaj gönderdin. whatsapp mesajın elimde duruyor. Dediğini yaptın. Her kesi ters düz yaptın. Beni de kalleşçe..

Parti içinde insanları bir birine düşürdün sonra onlardan kurtulmak için oyun kurdun.

Ayrıca rahmetli Fatih Doğrucan’la yazışmalarının bir kısmı bende de var. Paylaşacağım. Ve karar milletin. Bu saatten sonra senin yeni kurbanlar bulup onları kullanmanı parti içinde ülkücüleri bir birine düşürmeni engellemeye çalışacağım. Maskeli yüzünü yıllarca anlatacağım. Kitap haline getireceğim, gerçekleri anlatarak.

Yukarda bahsettiğim gibi.

Parti kurulup 2018 genel seçimlerine kadar bana devamlı Hakkını helal et Hakkını helal et demiştin. Cevap vermemiştim. Şimdi söylüyorum

Haram olsun..

Haram olsun.. Zehir zıkkım olsun....

Ertugan Kimdir?

2015 Yılında Meral Akşener'in çıktığı MHP Genel Başkanlığı mücadelesinde Akşener'in araması ile Büyük Kurultay için imza veren Antalya'daki ilk Türkiye'de ki ikinci kişidir. 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında. Meral Akşener'in yol arkadaşı olarak kalan çok az kişiden birisi olan Ertuğan, Anayasa Değişikliği konusunda yürütülen "HAYIR" Kampanyasının oluşması ve gelişmesinde, başkanı olduğu Milliyetçi Meslek Adamları Birliği aracılığı ile büyük bir risk alarak "Milli İradenin Önemi" Toplantı ve Konferanslarını ilk olarak Antalya'da düzenlemiş sonrasında Türkiye'nin diğer illerinde düzenlenen Konferans ve Toplantıların organizasyonunda önemli görevler üstlenmiş hareketin Antalya Sorumluluğu görevi ile İyi Partinin kuruluşunda önemli bir rol üstlenmiştir. Üstlendiği bu rol sebebi ile İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi yapılmıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.