Muratpaşa'ya Elazığlı aday adayı

Elazığlılar Dernek Başkanı Hasan Ali Özel, Aday adaylığını Atatürk Park düzenlediği kahvaltıyla ilan etti.

11 Ocak 2014 Cumartesi 15:32
Muratpaşa'ya Elazığlı aday adayı

ANTALYA Elazığlılar Dernek Başkanı Hasan Ali Özel, Ak Parti'den Muratpaşa Belediye Meclisi üyeliğine aday adaylığını Atatürk Park Keyf-i Alem Restoran'da düzenlediği kahvaltıyla ilan etti.

Kahvaltıya Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve başta AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı Cihan Bulut olmak üzere çok sayıda aday adayın katıldı. Özel'e destek veren yakınları nedeniyle kahvaltının düzenlendiği restoran birkaç kez doldu boşaldı. Özel, yıllardır Anadolu Reklam ve Selekler Çarşısı'nda bulunan Anadolu Cafe'yle Antalya ticaretinin içinde olduğunu söyledi.

Elazığlılar dernek başkanlığının yanı sıra Selekler Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Anadolu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevlerini de sürdüren Hasan Ali Özel, aday adaylığıyla ilgili şöyle konuştu:

"Ticarette ve sivil toplum kuruluşlarında elde ettiğim bilgi ve birikimi Ak Parti çatısı altında Antalya için hayata geçireceğime, belediyecilik anlamında en iyi Ak parti kadrolarıyla aynı yolda yürüyeceğime inandığım için aday adayı oldum. Görev bize verilirse en iyi şekilde yerine getireceğimi düşünüyorum." 

Son Güncelleme: 11.01.2014 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.