MHP’nin aday adayları görücüye çıkıyor

MHP, kamuoyu araştırmasına hazırlanıyor. Araştırma sonuçları ve teşkilatların görüşleri birleştirilerek, başkan adayları belirlenecek.

10 Eylül 2013 Salı 13:35
MHP’nin aday adayları görücüye çıkıyor
Yerel seçimlere öncesi Aday Adayı bolluğu yaşayan MHP, başkan aday adaylarını kamuoyuna soracak. MHP Genel Merkezi tarafından yapılacak kamuoyu araştırması sonrası ortaya çıkacak olan sonuçlar ve teşkilatların görüşleriyle birleştirilerek başkan adayı belirlenecek. Gelişmelerin bu şekilde yaşanacağı ifade edilirken, merak edilen ise 11 aday adayı olan Aksu İlçesi’nde belediye başkan aday adayının kim olacağı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Cihangir Coşgun, kamuoyu araştırmasının normal tarih itibariyle 15 Eylül sonuçlanması gerekirken, aday adaylarının artması, tarihin uzamasına neden olduğunu ifade etti. Çoşgun, Genel merkezimiz bu günlerde bir kamuoyu araştırması yapacak. En kısa sürede araştırma sonuçlanacak. Teşkilat görüşleri ile kamuoyu sonuçları belirleyici olacak” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 10.09.2013 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.