MHP’li Turan Alma geri adım attı

Geçen ay MHP Genel Merkezi’ne giderek Aksu’dan Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Turan Alma, sürpriz bir karar alarak, aday adaylığından çekildiğini açıkladı. Alma, “Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emrinde olmaya devam edeceğim” dedi.

08 Kasım 2018 Perşembe 14:02
MHP’li Turan Alma geri adım attı

31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerde Aksu’da Belediye Başkan adayı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulunan Turan Alma, sürpriz bir açıklama yaparak adaylık yarışından çekildiğini ifade etti. İşlerinin yoğunluğundan dolayı böyle bir karar aldığının altını çizen Alma, “Bilindiği üzere 31 Mart seçimlerinde Aksu İlçemizde Belediye Başkan adayı olacağımı ifade ederek, çalışmalar yaptım. Bu süreçte bizleri destekleyen tüm ülküdaşlarıma, aileme, İş adamı dostlarıma, Aksulu vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Geldiğim süreçte işlerimin yoğunlukları nedeniyle Aksu Belediye Başkan adayı olmayacağımı bugün itibariyle kamuoyuna duyurmak istiyorum. Bir ülkücü olarak MHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi olarak parti çalışmalarına devam edeceğim. Aksu İlçemizde gösterilecek aday arkadaşlarımız kim olursa birlikte partimiz başarısı için çalışacağım” dedi.

Turan Alma, Ekim Ayında MHP’den Aksu Belediye Başkan Adayı olmak için, aday adaylığı başvuru dosyasını MHP’nin Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etmişti.

Son Güncelleme: 08.11.2018 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.