MHP’den güç birliği

MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Ali Arslan tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen partililer, adeta güç birliği mesajı verdi. Tüm aday adayları sahneye çıkarak, birbirlerinin elini havaya kaldırdı.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 11:28
MHP’den güç birliği
Ramazan ayının son günlerine doğru iftar yemeği düzenleyen MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Ali Arslan, tüm partilileri bir araya getirdi. Yemekte MHP Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşgun, Aday Adayları Ramazan Özen, Hüseyin Büyükkalay, Mustafa Nişancı, Ramazan Ateş, MHP ve CHP’li Aksu Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili yer aldı. İftardan sonra partililere seslenen Arslan, davete katılan bütün konuklara teşekkür ederek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Arslan, “Birbirimizi kırmazsak, Aksu’da zafer MHP’nin olur” diye konuştu.

Türk Milliyetçiliği’ne vurgu yapan MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Ali Arslan, “Hayatımı Türk Milliyetçiliği’ne adadım. Aksu’ya hizmet etmek için diğer aday adayı arkadaşlarım gibi bu yola çıktım. Herkes kendine göre bir dürüstlük tanımı yapmış, gidiyor. Dürüst olmak için önce ahlaklı olmak gerekir. Bizler, Türk Milliyetçiliği’nin gerçek savunucusu olan MHP çatısı altında, sözde değil özde dürüst olarak bu göreve talip olduk. Hangi arkadaşım aday olursa olsun, hep birlikte çalışıp, Aksu’da MHP’yi iktidara taşıyacağız. Bunun için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye söz verdik” dedi.

Gecede konuşan MHP Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşgun ise, “Öncelikle katılımlarından dolayı bütün partili kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine manevi bir günde bizlerin bir araya gelmesini sağlan aday adayı arkadaşımız Durmuş Ali Arslan’a da ayrıca teşekkür ederiz. Bugün burada bende göreve talibim diyen diğer aday adayı arkadaşlarımızda mevcut. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmadan, aday arkadaşımız açıklandıktan sonrada yine hep birlikte çalışarak, Aksu’da MHP’yi iktidara taşıyacağız. Artık tüm Türkiye genelinde AK Parti’ye bir ders vermenin zamanı geldi” ifadelerini kullandı. Öte yandan gecenin sonunda sahneye çağırılan bütün aday adayları da birbirinin elini havaya kaldırarak güç birliği sergiledi.




Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 07.08.2013 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdil göksöğüt 2013-08-07 16:55:59

bugüne kadar gördüğüm en geniş katılımlı iftar programıydı. daveti için sayın başkanımız durmuş ali arslana teşekkür ederim.