MHP’den Antalya’ya Sürpriz Aday mı geliyor?

MHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Gazeteci-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya teklif götürdüğü yönündeki duyumlar, kulislere bomba gibi düştü.

26 Eylül 2013 Perşembe 14:35
MHP’den Antalya’ya Sürpriz Aday mı geliyor?
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte adaylık sürecide iyice kızışmaya başladı. MHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak kulislerde Kemal Çelik ve Nizamettin Sağır gibi isimler konuşulurken, sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Kulislerde, MHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Çelik ve Sağır dışında Siyasal Bilgiler ve Tarih Uzmanı Gazeteci-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya teklif götürdüğü konuşuluyor.

Siyasi kulislerde konuşulanlara göre, Ortaylı’nın MHP’nin teklifine sıcak baktığı ve yüzde 80 oranında Antalya’ya aday yapılacağı ortaya atıldı. Bu doğrultuda MHP camiasının özellikle Kemal Çelik’i kırmadan ikna etme yoluna gideceği de yine kulislerde konuşulan konular arasında. Gelişmeler bu şekilde yaşanırken, MHP’nin 29 Eylül (pazar) günü Ankara Arena’da geniş katılımlı bir organizasyon yaparak, aralarında Antalya’nın da bulunduğu pek çok ilin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı açıklaması bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 30.09.2013 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.