MHP'li başkan istifa ettirildi!

MHP Aksu İlçe Başkanı Ahmet Bulut, genel merkez kararıyla görevinden istifa ettirildi.

22 Haziran 2020 Pazartesi 17:29
MHP'li başkan istifa ettirildi!

MHP' Aksu İlçe teşkilatında son dakika gelişmesi yaşanadı. İlçe Başkanı Ahmet Bulut, sosyal medya hesabında, MHP Genel Merkezinin kararıyla görevinden el çektirildiğini açıkladı. Bulut, yaptığı paylaşımda şunları söyledi; 'Değerli hemşehrilerim, Aziz Dava Arkadaşlarım; Mensubiyetinden Onur ,Gurur ve Şeref duyduğum.Liderim Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya Aksu İlçe Başkanlığı görevimden Yönetim Kurulu Üyelerimle beraber bugün saat 16:30 itibariyle ayrılmış bulunmaktayız.
Aziz Dava Arkadaşlarımın bilmesini isterim ki makamlar geçicidir, asıl olan abdestinden şüphe duymadan görev yapabilmektir, çok şükür almış olduğum görevimi Allah görsün , Millet bilsin düşüncesi ile yapmanın keyf ve hazzıdır. Ülkücülüğüm ve Türk Milliyetçiliğim doğumla başlar, musalla taşında sona erer ve Türk İslam Davasına hizmet kararlılığım ise bir ömür sürecektir. Şahsıma güvenerek bu kutlu görevi Aksu İlçe Başkanlığını bana layık görüp,beni onurlandıran emanet eden, Bilge Liderim Sayın Genel Başkanım Devlet BAHÇELİ Bey’e sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım son nefesime kadar Liderimin ve Teşkilatımın emrinde olduğumu herkesin bilmesini isterim.
Görevim boyunca birlikte yol yürüdüğüm her bir Dava Arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım ve bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarıma, Milletvekilimize , İl Başkanlarıma ve yöneticilerime, İl Ocak Başkanlarıma ,İlçe Yöneticilerime, Aziz Dava Arkadaşlarıma ve değerli hemşehrilerime sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım.Bozkurtça Yaşadım,Bozkurtça Öleceğim Ne namerde el açtık ,nede Zalimden aman diledik.Selam Saygı ve Muhabbetlerimle. ‘La Galibe İllallah', 'Allah'tan başka galip yoktur'. Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Ülkücü yaşayabilene.'

Gelişmeler bu şekilde yaşanırken kulislerde ise Bulut'un istifa ettirilmesinde ki etkenin MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun'un kendisi ile çalışmak istemediğinden kaynaklandığı ifade ediliyor. 

Son Güncelleme: 22.06.2020 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.