MHP Aksu İlçe Teşkilatı'ndan lokma ikramı 

MHP Aksu İlçe Teşkilatı, şehitlerimizin ruhuna lokma ikramında bulundu.

02 Ocak 2024 Salı 17:25
MHP Aksu İlçe Teşkilatı'ndan lokma ikramı 

MHP Aksu İlçe Teşkilatı, lokma dağıtım etkinliği düzenledi. Macun Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen etkinliğe İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Emre Aydoğan, İlçe yönetimi, meclis üyeleri, Belediye Başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adayları katıldı. Vatandaşların da ilgi gösterdiği lokma dağıtımı sonrası, şehitlerimizin ruhuna dualar edildi.

İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün “ Geçen hafta Pençe Harekatın da şehit düşen 12 tane Şehidimize Allahtan rahmet diliyoruz. Geride kalan acılı ailelerimize sabırlar diliyoruz. Tüm şehitlerimizin anısına okutmuş olduğumuz duamızı ve yapmış olduğumuz lokma ikramımızı rabbim kabul etsin inşallah. Başta Belediye Başkanımız Halil Şahin olmak üzere duamıza katılan misafirlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum” dedi

Son Güncelleme: 02.01.2024 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.