MHP Aksu'da Aday Adaylarını tanıttı

MHP İl Başkanı Onur Temel, Cumhur İttifakı’nın adayı kim olursa olsun, öncelikli hedeflerinin onun arkasında mücadele etmek olacağını söyledi. Adayın MHP 'nin uhdesinde çıkacakmış gibi çalıştıklarını belirten Onur Temel, " Cumhur İttifakı ruhuna zede getirecek hiç bir çalışmanın içerisinde olmayacağız" dedi.

23 Aralık 2023 Cumartesi 14:45
MHP Aksu'da Aday Adaylarını tanıttı

MHP, 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde partisinden aday adaylığı yarışın da Aksu’nun aday adaylarını tanıttı. MHP İl  Başkanı Onur Temel’in katılımıyla düzenlenen toplantıda aday adayları kendilerini tanıttı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Temel, yerel seçimlere yönelik Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği istikamette ciddi bir şekilde hazırlanmaktayız.  Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız beyefendinin basına yansıyan açıklaması oldu. 30 Büyükşehir’de 28’i AK Partinin uhdesinde olmak üzere seçimlere gireceğiz’ dedi.

Resmi bir açıklamanın henüz yapılmadığını kaydeden Temel, "Cumhur ittifakının adayı kim olursa olsun öncelikli hedefimiz onun arkasında mücadele ederek büyükşehir belediyesini zilletin gölgesinden kurtarmak için mücadele vereceğiz. İlçelerimiz genel merkezimizin taktir ettiği şekilde kamuoyuyla vatandaşlarımızla paylaşılacak. Aksu noktasında herhangi bir açıklama resmi olarak yapılmadı. Parti yöneticileri olarak asli görevimiz adayın MHP’nin uhdesinde çıkacakmış gibi hazır ve nazır olmak. Burada 4 belediye başkan aday adayımız ve 19 meclis üyesi aday adayımız var. Genel başkanımızın bizlere bu emanetlerini bu görevlere layık olarak birlik ve beraberlik içerisinde başta Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesinin Cumhur İttifakı olarak sonuca ulaşacağız" dedi.

Temel, "Yüce Türk milletinin gösterdiği istikamet doğrultusunda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın çatısı altında bir aradayız. Buradan da bir adım geri adım atmayacağımızı ilan ediyoruz. Adayın hangi partiden açıklanacağı bizim için asla önemli değil, birlikte sahaya ineceğiz, meclis üyeliği sıralamalarını ortak akılla istişare ederek memleketin hayrına olarak şekillendirdikten sonra milletimize gidip Aksu'muzu tekrar Cumhur ittifakıyla devamı noktasında çalışmalarımıza hız vereceğiz" şeklinde konuştu.

Cumhur ittifakı heyetlerinin 13’üncü ve son görüşmelerini  yaptıklarını dile getiren MHP İl Başkanı Onur Temel, " Bu 13 görüşme boyunca kesinlikle bir çetele tutma, sende fazla bende az söylemine girilmeden, MHP’ye yakışır bir şekilde özverili ve fedakarlıklar üzerine kurulu bir tanımla masada bulundular. Bunun da açık göstergesi yapılan açıklamalardı. 31 martta ki seçimlerde Aksu'muzda ve Antalya’mızda tekrar bunu kanıtlayacağız. Bizim önceliğimiz önce ülkem milletim, sonra partim ve ben üslubudur" dedi.

Onur Temel ayrıca, "Bütün belediye başkan aday adaylarımızı ve meclis üyesi aday adaylarımızı tebrik ediyor, teşkilatımız adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 23.12.2023 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.