Konyaaltı'nda Dolunay aday adayı

CHP Konyaaltı'nda, belediye başkan aday adayı sayısını dörtledi. Eczacı Bülent Kemal Dolunay, aday adaylık dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti. Dolunay, "Konyaaltı yeni bir heyecan ve dinamizmle farklı bir noktaya doğru yol almalı" dedi.

17 Ağustos 2013 Cumartesi 17:31
Konyaaltı'nda Dolunay aday adayı
Konyaaltı'nda İlçe Başkanı Şefik Dirgen'in aday adaylığını açıklamasının ardından Süleyman Özdemir ve Ayhan Zor'la devam eden süreçte, eczacı Bülent Kemal Dolunay da dosyasını ilçe başkanlığına teslim ederek, aday adayı olduğunu açıkladı.

Evli ve 2 çocuk babası olan 49 yaşındaki Dolunay, ilk kez 1994 yılında, henüz 30 yaşındayken Antalya Belediye Meclisi adayı oldu. 40 yaşına geldiğinde yani 2004'te, partisi CHP'den Beldibi Belediye Başkan adayı olan Dolunay, o yıl seçimlere kaybetse de partisinin oylarını beldede yüzde 7'den yüzde 40 seviyesine çıkardı. Parti içinde il yöneticiliği, İl eğitim sekreterliği görevlerinde 8 yıl çalışan Dolunay, bu kez 2014'te yapılacak yerel seçimler için kolları sıvadı.

Konyaaltı'nın değişime ihtiyaç duyduğunu kaydeden Dolunay, "Konyaaltı'nın artık bugün ulaştığı noktadan, yeni bir heyecan ve dinamizmle farklı bir noktaya doğru yol alması gerektiğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Konyaaltı'nda deniz, sahil, toprak ve yeşilin oluşturacağı ahengin yakalanması gerektiğini söyleyen Bülent Kemal Dolunay, "Genç ve bilimsel bir ekiple ve projelerimizle yeni döneme hazırız. Belediyeyi halkımızla beraber yönetmeye talibiz" dedi. 

Son Güncelleme: 17.08.2013 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.