Kök, CHP'nin adayını açıkladı

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Alanya Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayının Şefik Türktaş olduğunu açıkladı.

13 Eylül 2013 Cuma 18:15
Kök, CHP'nin adayını açıkladı
CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden CHP İl Başkanı Devrim Kök, partililere yaptığı konuşmada her zaman risk almayı seven bir siyasetçi olduğunu ve iyi bir siyasetçinin her zaman risk alarak doğru bildiği yolda ilerlemesi gerektiğini söyledi. Parti teşkilatının salonunu dolduran kalabalığa masanın üzerine çıkarak seslenen Kök, "Alanya'da çok çalışan bir ilçe örgütümüz var. CHP'ye ömrünü vermiş insanlar var. AKP'nin gerçek yüzünü gören ve bize gelmek isteyen herkese kollarımızı sonuna kadar açacağız" dedi.

KILIÇDAROĞLU GELECEK
Herkese kucak açtıklarını belirten Başkan Kök, "Bu başörtülüdür, bu sakallıdır, bu sağcıdır, bu solcudur, bu doğuludur, bu batılıdır demeyeceğiz. Herkese kucak açıp iktidar yürüyüşüne dahil edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 27 Eylül'de Alanya'ya gelerek sizlerle beraber olacaktır. Sizlere genel başkanımızın sevgi ve selamlarını getirdim" diye konuştu.

ADAYIMIZ TÜRKTAŞ
Alanya'da her kesimin destek verdiği bir mutabakata ihtiyaç olduğunu kaydeden Kök şöyle dedi: "Biz iktidar mı olacağız, kendi kendimizi tatmin mi edeceğiz? Ben kendi kendimizi tatmin edeceğimiz arkadaşlarımıza asla müsaade etmeyeceğim. Biz iktidar olacağız. Alanya'da herkes tarafından kabul gören aday arkadaşımız var. Genel başkanımızla da görüştüm. 'Alanya'da yaptığımız araştırmalarla ben sayın Şefik Türktaş'ın arkasındayım' dedim. HP, Alanya'da Şefik Türktaş adaylığında seçime girecektir."

BAŞARACAĞIMDAN EMİNİM
CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş ise adaylığının açıklanması için cuma gününü seçen il başkanı Devrim Kök'e teşekkür ederek, "Atalarımız önemli kararlarını Cuma Namazı'ndan sonra verirmiş. Biz de Cuma Namazı'nı kılıp buraya geldik. Bu işin olacağından, başaracağımdan eminim" dedi. Şefik Türktaş 1996- 1999 yılları arasında Alanya Belediye Başkan Yardımcılığı, 1999-2009 yılları arasında ise Anavatan Partisi'nden 2 dönem Oba Belde Belediye Başkanlığı yapmıştı. 

Son Güncelleme: 13.09.2013 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.