Kenan Yıldız Genel Başkanıyla görüştü

CHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Yıldız, Partisinin Genel Başkanı Özgül Özel’in daveti üzerine Ankara’ya giderek, görüşmede bulundu.

28 Aralık 2023 Perşembe 14:09
Kenan Yıldız Genel Başkanıyla görüştü

Haber Merkezi

10 yıldır CHP Aksu İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve istifa ederek, yerel seçimler öncesi Aksu Belediye Başkan Aday adayı olan Kenan Yıldız, Genel Başkanı Özgür Özel’in daveti üzerine Ankara’ya gitti. Özel’in TBMM’deki odasında görüşmede bulunan CHP Aksu Belediye Başkan Aday adayı Kenan Yıldız, görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini ifade etti.

Yıldız, Aksu’ya dair birçok şeyin konuşulduğu görüşme de, yeni yılın başında hem Büyükşehir, hem de Aksu adayının açıklanacağını ifade etti. Yıldız, “Genel Başkanımız Özgür Bey, gelişmelere oldukça vakıf. Kendisiyle Aksu ile ilgili bilgi alışverişinde bulumduk. Bizlere soruları oldu. Kendisini bu anlamda bilgilendirdik. Oldukça samimi bir sohbet gerçekleştirdik” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 28.12.2023 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.